Puzsér Róbert Kiss Ádám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal műsorának vendége volt a humorista, Kiss Ádám, ennek kapcsán fakadt ki Puzsér. Kritikája ezúttal is kemény, amit a Facebookon tett közzé. 

"Pár éve írtam kritikát a hazai szórakoztatóipar nagy félreértéséről, a magyarországi stand-up romlásának legmérgezőbb virágáról, az elkényeztetett hercegfiúról, Kiss Ádámról. Kár volna tagadnom: rettentően irritált az arrogáns nagypofájúsága, a hazug meséi, melyek tanulsága mindig az, hogy milyen elképesztően nagy király is ez a Kiss Ádám. A hollywoodi vígjátékok szomszéd srácaitól kölcsönzött imázs biztosítja, hogy Ádám bármikor összetéveszthető legyen egy random tini-romkom vicces mellékszereplőjével, s ennek nyomán egyszerre rajongjon érte a nagyi, a mami meg a tizenkét éves hugi. Kiss Ádám minden tartalmat, minden önreflexiót, minden drámát és minden katarzist kilúgozott a stand-up comedy jobb sorsra érdemes műfajából. Míg Dombóvári István a túlsúlyát és a rossz ízlését, Kőhalmi Zoltán az elcseszett értelmiségi élhetetlenségét, Bödőcs Tibor meg a műveltségét és a szociográfiai érzékét viszi a színpadra, addig Kiss Ádám egy talicskát, amiben épphogy elfér a kurva nagy arca" - kezdi kritikáját Puzsér, alább az egész bejegyzést elolvashatod.

Kevin kutya hatására nőtt az örökbefogadási kedvhttp://www.life.hu/sztarok/20180720-kevin-kutya-hatasara-nott-az-orokbefogadasi-kedv-rtl-klub.htmlKevin kutya saját vloggal jelentkezik Facebook-oldalán. A közösségi médiából ismert és ma már az RTL Klubon is műsort vezető, egykor menhelyi blöki Pacsi! című kutyás reality-magazinjának első évada ma véget ér, de a közösségi oldalakon a következő időszakban is új, kutyás tartalmakkal készül Kevin és gazdája, Molnár Karesz. A vlog első részében a szlovéniai Pirant mutatják be kutyás szemmel. TV + Sztárok--Bikinire vetkőzött Varga Izabella, a Barátok közt Nórájahttp://www.life.hu/sztarok/20180718-bikinire-vetkozott-varga-izabella-a-baratok-kozt-noraja.htmlVarga Iza és családja Rómában vakációzik. A színésznő bikinis testéről töltött fel fotót az Instagramjára. TV + Sztárok--Eredetileg Kovács Kati kapta volna a Sohase mondd! című dalt: lemondta, Hernádi vitte sikerrehttp://www.life.hu/sztarok/20180705-eredetileg-kovacs-kati-kapta-volna-a-soha-se-mondd-cimu-dalt-hernadi-judit.htmlKevesen tudják, hogy eredetileg Kovács Kati adta volna elő a Sohase mondd! című tangót, de az utolsó pillanatban lemondta a felvételt, és a fiatal Hernádi Judit ugrott be helyette. A dal szövegét Verebes István írta, aki nem gondolta, hogy a szerzeményükből ekkora sláger lesz. TV + Sztárok--Nagy vihart kavart Szinetár Dóra fotója: kifejezte, hogy támogatja a Pride-othttp://www.life.hu/sztarok/20180711-nagy-vihart-kavart-szinetar-dora-fotoja-kifejezte-hogy-tamogatja-a-prideot.htmlSzinetár Dóra egy színes nyakbavalós fotóval jelezte a Facebookján, hogy támogatja a melegfelvonulást. A rajongói közül többen kiakadtak: a színésznő pedig nem hagyta ezt szó nélkül. TV + SztárokOrigoAnyagi okokból került veszélybe Gáspár Bea leendő lakáséttermehttp://www.life.hu/sztarok/20180705-anyagi-okokbol-kerult-veszelybe-gaspar-bea-leendo-lakasetterme-de-keresgel.htmlKomoly akadályba ütközött Gáspár Bea. Egy ideje próbálja ugyanis megtalálni a megfelelő helyszínt budapesti lakásétterméhez, de eddig nem járt sikerrel, ugyanis a jobb ingatlanok megfizethetetlenek számára. TV + Sztárok--Olaszországban nyaral Kiszel Tünde és lánya, Donatellahttp://www.life.hu/sztarok/20180705-olaszorszagban-nyaral-kiszel-tunde-es-lanya-donatella.htmlA naptárceleb mindig is szerette megörökíteni a nyaralásaikat. Most sem tesz másképp. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.