Rubint Réka és Lara New Yorkba utazott, Schobert Norbinak már most hiányzik

ebéd Rubint Réka Schobert Lara Schobert Norbert New York
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Facebookján élőzött Schobert Norbi és fia, Norbika. Zizi a nagymamánál van, Réka és Lara pedig elutaztak. A kamaszlány azt kapta ballagására, hogy édesanyjával, Rékával 5 napra New Yorkba utazik. 

Schobert Norbi és fia főzés közben jelentkezett be, és nem tagadta, hiányoznak neki a csajok: mármint Réka és Lara. "Bőgni tudnék" - mondta, és a Szomorú vasárnap című dalt idézte.

A teljes videót itt megnézheted:

Megmutatta új szerelmét Lolahttp://www.life.hu/sztarok/20180722-megmutatta-uj-szerelmet-lola-enekesno.htmlMár szinte az esküvő előtt szakított Lola Lola és volt vőlegénye, Czoller Bence. Az énekesnő hamarosan párra talált, és egy tévéműsorban mondta el, már nem szingli. TV + SztárokOrigoGyermekei anyjáról, Héczey Éváról mesélt Verebes Istvánhttp://www.life.hu/sztarok/20180721-gyermekei-anyjarol-heczey-evarol-meselt-verebes-istvan-szinesz.htmlVerebes István a Sorry magazinnak beszélt arról, bánja, hogy csúnyán bánt feleségével, Héczey Évával, aki két gyermeket is szült neki. TV + SztárokOrigoAutóbalesetet szenvedett Győzike és Evelinhttp://www.life.hu/sztarok/20180721-autobalesetet-szenvedett-gyozike-es-evelin-penteken.html Gáspár Győző pénteken a Facebookján osztotta meg a történteket. TV + Sztárok--Bikinire vetkőzött Varga Izabella, a Barátok közt Nórájahttp://www.life.hu/sztarok/20180718-bikinire-vetkozott-varga-izabella-a-baratok-kozt-noraja.htmlVarga Iza és családja Rómában vakációzik. A színésznő bikinis testéről töltött fel fotót az Instagramjára. TV + Sztárok--Foci vb: Egy baki utóélete - Lipcsei Betta válaszolt a kommentelőknekhttp://www.life.hu/sztarok/20180711-lipcsei-betta-bakija-utan-valaszolt-a-kommenteloknek.htmlAhogy írtunk róla, Lipcsei Betta bakizott egy nagyot, amikor azt mondta, hogy a Ferencváros - Belgium összecsapást várhatunk a vb-n. A legnagyobb sportoldalak is felkapták a videót, komment kommentet követett, sőt, volt, aki odáig ment, hogy azt kifogásolta, miért egy nő beszél a fociról. Most Betta is reagált a történtekre. TV + Sztárok--Dögös, vörös ruhában pózol Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/sztarok/20180721-dogos-voros-ruhaban-pozol-hosszu-katinka-olimpiai-bajnok-uszo.htmlMajd kicsattan a boldogságtól Hosszú Katinka. Az úszónő hatalmas mosollyal, szexi, vállati szabadon hagyó ruhában pózol.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.