Szökésben a magyar nő, aki férjével együtt ölt meg egy férfit

Forrás: Thinkstock -
gyilkosság szabadlábra helyezés Szökésben Görögország körözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szökésben van Szabó Sándorné Zsuzsa, aki évekkel ezelőtt férjével együtt megölt egy férfit Görögországban.

A 38 éves Szabó Sándorné Zsuzsát 2012-ben ítélték el és gyilkosság miatt tizenkét évet kellett volna börtönben ülnie. Jó magaviselet miatt azonban decemberben szabadlábra helyezték. Azóta az asszony eltűnt, nem jelentkezett pártfogójánál. Jelenleg körözi a rendőrség.

A Blikk azt írja, a nő évekig illegálisan dolgozott Görögországban, és hiba utasították ki a hatóságok, húga útlevelével hamarosan visszatért az országba és prostituáltként kereste kenyerét. Hamarosan csatlakozott hozzá a férje is, aki börtönbüntetés elől menekül el Magyarországról.

A kép csak illusztráció Forrás: Thinkstock

A nőt egyszer megkörnyékezte idős szállásadója, akit aztán a férjével együtt félholtra vert. A férfit megkötözték és bezárták.

A pár ezt követően Korinthoszról a szállásadó autójával Olaszországba, majd hazánkba ment, végül visszautaztak Görögországba. A nő azután adta fel magát, miután húgát gyanúsították meg a gyilkossággal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.