A Kerozin énekesét váratlanul támadta meg apósa, és kezdte el ütlegelni: kirángatta autójából, de ő verekedés helyett inkább egy cukrászdába menekült. Axel Balázséknak is elmesélte, hogyan is történt az incidens. 

A Kerozin énekesét nem szeretik túlzottan barátnőjének szülei, egy hete ugyanis apósa meg is verte Axelt. Az incidensről az énekes Balázséknak is mesélt: elmondta, hogyan történt az eset.

Kovács Axelt helybenhagyta apósaForrás: Youtube

"Groteszk, vígjátékba illő jelenet zajlott le múlt vasárnap, amikor elmentem a barátnőmért, ahogy ő kérte. Mondta is, hogy ne szálljak ki a kocsiból, de harminc akárhány fok volt, muszáj volt kinyitnom az ajtót, legalábbis kilógatnom a lábam, és akkor láttam, hogy elindul az anyós meg az após két oldalról felém. Tényleg, mint egy filmben. Rám rúgja az ajtót az após, utána megpróbáltam kiszállni, de nem nagyon kellett, mert kirángatott, és elkezdett ütni. Közben én azt láttam, hogy jön mögötte a lánya, aki kiabál, » ha balhét csinálsz, én veszem videóra, és küldöm az újságoknak«" – mesélte Axel az incidenst. Itt azonban még nem ért véget a verekedés, ugyanis a lány édesapja nem ijedt meg a nyilvánossággal való fenyegetéstől. „Rám rontott. Nekem ott mérlegelnem kellett, hogy verekedésbe kezdek az apukával, vagy tűröm az ütéseket, kiabálok rendőrségért. Végül az utóbbit választottam, és menekültem a cukrászdába" – tette hozzá Axel, aki azt is elárulta, mi előzte meg a konfliktust: a lány 3 hétig nyaralt és nem látták őt a szülei, így nem akarták elengedni Axellel. Az is kiderült, hogy Axel és az apósa nem volt mindig rosszban, volt, hogy ittak is együtt. Ez most tényleg minden ok nélkül történt, én először hőgutára vagy démoni megszállottságra gyanakodtam" mondta viccesen az énekes. Mint kiderült, az após egyébként egy elég híres művész, egy debreceni operaénekes.