Állítják: a Földet még idén elpusztíthatja a Nibiru bolygó

Forrás: leemage/©Ron Miller/Novapix/Leemage/Ron Miller -
Nibiru világvége csillagászat Föld bolygó elmélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azok akik kedvelik a világvégéről szőtt elméleteket, most biztosan másra sem gondolnak, mint a Nibiru bolygóra, mely állítólag még idén tönkreheti a Földet. 

Milorád B. Protić, szerb csillagász alkotta meg azt az elméletet, miszerint a Nibiru bolygó lehet a felelős azért, hogy évezredekkel ezelőtt eltűntek a Marsról az óceánok és az élet. A bolygó 3600 évente tér vissza ugyanoda, így szerinte hamarosan a Föld közelébe kerül.

Az elméletek önálló életre keltek a Nibiru bolygóval kapcsolatban Forrás: leemage/©Ron Miller/Novapix/Leemage/Ron Miller

A Napiufo.hu szerint halála óta elméletei új életre keltek. Protić halála előtt egyébként számos üstököst és kisebb bolygót fedezett fel. Hívei azt állítják, hogy a Nibiru bolygó még idén bajt hozhat a Földre. David Meade önjelölt keresztény számmisztukus szerint idén június és december között érhet a bolygó a közelünkbe, ekkor pedig egy hétéves nyomorúság köszönt ránk, így például természeti katasztrófák keserítik majd meg napjainkat.

Hosszú évek után kibékülhet Pártos Csilla és Pécsi Ildikóhttp://www.life.hu/sztarok/20180723-hosszu-evek-utan-kibekulhet-partos-csilla-es-pecsi-ildiko-per.htmlErre talán már senki nem számított: kibékülhet egymással Pécsi Ildikó és egykori menye, Pártos Csilla. TV + Sztárok--Valóságshowban tűnhet fel Meghan Markle féltestvére, Samanthahttp://www.life.hu/sztarok/20180723-valosagshowban-tunhet-fel-meghan-markle-feltestvere-samantha.htmlA hírek szerint a Big Brotherben kapott szerepet Meghan Markle testvére, Samantha. TV + SztárokAz edzőteremben villantott mellbimbót Jennifer Lopez: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180723-az-edzoteremben-villantott-mellbimbot-jennifer-lopez.htmlEdzőteremben villantott mellbimbót Jennifer Lopez. TV + Sztárok--Berki Krisztián szabálytalanul utaztathatta a lányát? - kiakadtak a kommentelőkhttp://www.life.hu/sztarok/20180723-berki-krisztian-szabalytalanul-utaztathatta-a-lanyat-kiakadtak-a-kommentelok.htmlNyitott tetejű autójában utazott Berki Krisztián és kedvese, Katona Renáta valamint Hódi Pamelával közös kilánya, Berki Natasa Zselyke. Ám Nati Mazsi ölében ült az első ülésen, miközben szelfit készítettek. A kommentelők kiakadtak. TV + SztárokOrigoVasvári Vivien a viláhírű énekessel, Akonnal forgatott reklámfilmethttp://www.life.hu/sztarok/20180723-vasvari-vivien-az-enekessel-akonnal-forgatott-reklamyfilmert.htmlEgy hete ment férjhez a Feleségek luxuskivitelben szereplője, Vasvári Vivien, most pedig reklámfilmet forgatott a világhírű énekessel, Akonnal Budapesten. TV + SztárokOrigoNótár Mary sokat utazik a koncertekre: szendvicseken élhttp://www.life.hu/sztarok/20180723-notar-mary-sokat-utazik-a-koncertekre-szendvicseken-el.htmlNincs miért panaszkodnia Nótár Marynek, hiszen folyamatosan vannak felkérései. Az állandó utazás azonban rendkívül fárasztó, ráadásul azt is jelenti, hogy nincs sem idejük, sem lehetőségük normális ételeket enni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.