Nincs miért panaszkodnia Nótár Marynek, hiszen folyamatosan vannak felkérései. Az állandó utazás azonban rendkívül fárasztó, ráadásul azt is jelenti, hogy nincs sem idejük, sem lehetőségük normális ételeket enni.

Ezen a nyáron sem unatkozik Nótár Mary, hiszen fellépésről fellépésre jár. Rengeteg emberhez jut el, és nem zárkózik el sem a nagyobb fesztiváloktól, sem a születésnapoktól vagy egyéb egyéni rendezésű ünnepségektől.

Nótár Mary szendvicseket eszik"Forrás: Instagram Nótár Mary "

"Nem panaszkodhatok. Igazából a koncerteken mindig boldogság van attól, hogy látom, az emberek mind a mai napig ugyanúgy szeretik az 5-6 éves slágereimet, mint az újakat. Ráadásul hangulatosabbnál hangulatosabb helyszínekre járunk, hogy jó kedvre derítsük az ottaniakat" – mondta a Borsnak Nótár Mary, aki így rengeteget utazik."Van egy kis turnébuszunk, amiben általában öten utazunk. Útközben örömzenélgetünk, ritka alkalmakkor élőzni is szoktam a fedélzetről, amit imádnak a követőink. Ilyenkor nagyon szeretjük a benzinkutas szendvicseket. Mást nem is nagyon tudunk enni, mert az idő ki van számolva, oda kell érnünk a kiírt időpontra. Ha enni igen, pihenni sajnos nem tudok utazás közben, mert soha nem alszom el a kocsiban. Gyakran a sofőrön és rajtam kívül mindenki durmol, de én képtelen vagyok lehunyni a szememet" - árulta el az énekesnő.

Nótár Mary megtörte a csendet: egészségi állapotáról és karrierről is beszélt


Bár Nótár Mary néhány hónapja azt nyilatkozta, nem akar többet a címlapokon szerepelni és bulvárinterjúkat adni. Most a Campus Fesztiválon a Life.hu-val kivételt tett és egy interjúban elmondta, hogy van most, tud-e már a fellépéseire koncentrálni, valamint, hogy egyáltalán mi volt a problémája a sajtóval. Kattints ide az interjúért!