Bódi Sylvi háromszor találkozott cápával

Forrás: Instagram -
Bódi Sylvi szörf cápatámadás Cápa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvi veszélyes hobbit űz: szörfözés közben bármikor összefuthat cápákkal. Mint kiderült, ez már meg is történt.

Bár Budapesten él Bódi Sylvi, az év nagy részét külföldön tölti, hogy meglovagolja a hullámokat. Szörfözés közben azonban komoly veszély leselkedik rá: bármikor összefuthat cápákkal. A Borsnak most elárulta, erre már többször is volt példa.

Életem során háromszor találkoztam cápával, s mivel ismertem a szabályokat és figyeltem a jelekre, mindet sikeresen megúsztam. Az első Jáva szigetén történt, a deszkán ültünk és vártuk a hullámot. Először nem voltam biztos benne, hogy jól láttam, de később megint felbukkant tőlünk vagy három méterre, akkor döntöttem úgy a partneremmel, hogy azonnal kievezünk. Később még kétszer találkoztam cápával, egyszer Észak-Karolinában és Balin. Az észak-karolinai eset nagyon durva volt, mi ép bőrrel megúsztuk a cápák felbukkanását, de aznap tőlünk 10, és 50 kilométerre két halálos támadás is volt" - mesélte.

Bódi Sylvi találkozott már cápákkal Forrás: Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.