Kárpáti Rebeka elárulta, milyen esküvőt szeretne

Forrás: Kárpáti Rebeka / FB -
dekor esküvő házasság eljegyzés ruha Kárpáti Rebeka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy utazás alkalmával kérte meg nemrégiben Kárpáti Rebeka kezét kedvese. A menyasszony most arról is beszélt, hogy milyennek képzeli a nagy napot 

A Fem3 Café műsorában az esküvői trendekről beszélgettek, ahol kiderült, hogy az idei szezonban divat a zöld szín, valamint gyakrabban kérik a menyasszonyok a csokrot selyemvirágból. Vendégként jelen volt Kárpáti Rebeka is, akinem nemrégiben kérte meg kedvese a kezét egy utazás alkalmával.

"Biztos, hogy nem az a fajta vagyok, aki szűk körűt szeretne, úgy vagyok vele, hogy ha már esküvő, akkor legyen magyaros, gulyásleves, minden legyen, ahogy azt kell" - mondta Kárpáti Rebeka, amikor arról kérdezték, hogy milyennek képzeli az esküvőjét. "Viszont nem akarom túlcsicsázni" - tette hozzá.

Azt is elárulta, hogy ruha terén az egyszerűbb, letisztultabb fazont kedveli, amit egy bonyolultabb csokorral fel lehet dobni. "Van egy nagyon kedves tervező barátnőm, nyilván az ő ruháját fogom viselni" - mesélte a műsorban.

Ki tudod találni, hány évesek a magyar celebek? Teszt!http://www.life.hu/sztarok/20180725-ki-tudod-talalni-hany-evesek-a-magyar-celebek-teszt.htmlNap mint nap látjuk a magyar celebeket a közösségi oldalakon, vagy éppen a tévében. Arcukat és hangjukat bármikor könnyedén felismernénk, de a koruk már nehezbb dió. Habár arról vannak sejtéseink, ki melyik korosztályhoz tartozik, a pontos évet nehezen tudnánk megmondani. Neked sikerülne? Tedd magad próbára! TV + SztárokOrigoBódi Sylvi háromszor találkozott cápávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180725-bodi-sylvi-haromszor-talalkozott-capaval-tamadas.htmlBódi Sylvi veszélyes hobbit űz: szörfözés közben bármikor összefuthat cápákkal. Mint kiderült, ez már meg is történt. TV + SztárokOrigoMenyasszonyi ruhában fotózták Orosz Barbithttp://www.life.hu/sztarok/20180725-menyasszonyi-ruhaban-fotoztak-orosz-barbit-eskuvo.htmlMenyasszonyi ruhában fotózták a TV2 műsorvezetőjét, Orosz Barbit. TV + SztárokOrigoBaukó Éva tisztázta a meztelen fotóiról szóló híreket: nem igaz, amit írtakhttp://www.life.hu/sztarok/20180725-bauko-eva-tisztazta-a-meztelen-fotoirol-szolo-hireket-nem-igaz-amit-irtak.htmlBaukó Éva reagált arra a hírre, miszerint több pénzért többet is megmutatna testéből. Most azt állítja, nem ezt nyilatkozta. TV + Sztárok--Kiszel Tünde elárulta, milyen férfi hódíthatja meg a szívéthttp://www.life.hu/sztarok/20180725-kiszel-tunde-elarulta-milyen-ferfi-hodithatja-meg-a-szivet.htmlKiszel Tünde egyedülálló nő, de nem keres kétségbeesetten párkapcsolatot: nagyon nehéz az ő szívét meghódítani. TV + SztárokOrigoTolvai Reni újra a fenekéről posztolt: szexi fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180725-tolvai-reni-ujra-a-fenekerol-posztolt.htmlÚjabb szexi fotót posztolt közösségi oldalára Tolvai Reni: a feneke is látszik a képen. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.