A Tanár című sorozat menesztett színésznője nem tűri el csendben azt, amit tettek vele. Ha feltétlenül szükséges természetesen ő is perre megy.

Az RTL Klub nem hosszabbította meg szerződését Ubrankovics Júliával, mert nem voltak elégedettek a színésznő teljesítményével, és mert Nagy Ervin sem érezte úgy, hogy megvan közöttük az a kémia, ami a sorozatbéli karaktereik megformálásához szükséges. A színésznő elbocsátása után kitálalt, hiszen a forgatások alatt egyszer sem kapott a készítőktől kritikát. Így nem is vállalt munkát a következő évad forgatási munkáinak idejére, pedig mint kiderült, ráérne dolgozni, hiszen a csatorna nem tart már rá igényt.

Ubrankovics Júlia is perre megy, ha kellFotó: Deborah Anderson / deborahanderson.com

Mivel a színésznő nem tartotta magában a történteket, az RTL Klub jogi lépéseket tesz ellene. Szerződésszegés történt, amelyek okán jogi lépésekre kényszerül a csatorna. (...) A folytatásra vonatkozó információk azonban bizalmasak, hiszen a sorozat utolsó epizódja úgy fejeződött be, hogy a néző izgulhatott, vajon beteljesedik-e a két tanár szerelme vagy sem. Többek között ezt a kellemes izgalmat vették el a sorozat rajongóitól" – nyilatkozta korábban a csatorna. A Bors információi szerint azonban Ubrankovics Júliát sem kell félteni. „Julinak elfogyott a türelme, ezentúl az ügyvédei fognak tárgyalni az RTL-lel. Egyelőre csak kér, de ha muszáj, akkor perre megy. Ő nem olyan csaj, aki fülét-farkát behúzva eloldalog onnan, ahol rosszul bántak vele. Ki fog állni az igazáért, ebben mindenki biztos lehet" – mondta az informátor arra utalva, hogy Ubrankovics egyelőre peren kívül kér kártérítést a csatornától elmaradt bevételei miatt.