A királyi fotós elárulta, miért nehéz jó fotót készíteni Meghan Markle-ről

Forrás: AFP/Ben Stansall -
fashion week ragaszkodás fotó Sussex hercegnéje Meghan Markle szerelem Sussex hercege Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha Meghan Markle nevét halljuk, nem épp a rossz fotók jutnak eszünkbe, ám a királyi fotós elárulta, hogy az ő szempontjából mégis nehéz Sussex hercegnéjéről jó képet készíteni. Most elárulta, miért. 

Tim Rooke, a királyi család egy fotósa elárulta, miért nehéz neki és a többi fotográfusnak jó képet készíteni Sussex hercegnéjéről, Meghan Markle-ről.

Mióta kapcsolata nyilvánosságra került Harry herceggel, divatiokkná vált. Ha valamiben megjelenik, az azonnal trend lesz. Ám mint a fotós - akit Harry herceg csak Rookie-nak hív - elárulta: a divatlapok számára nagyon nehéz képet készíteni a hercegnéről, mert akkor le kellene vágni a karját.

Sussex hercege és hercegnéje esküvőjük napján Forrás: AFP/Ben Stansall

"Meghan Markle és Harry herceg nagyon szerelmesek, számomra nehéz, hogy külön-külön lekapjam őket, hiszen mindig egymásra néznek és fogják egymás kezét" - mondta a fotós az Independentnek.

"Eddig még nem láttam ekkora szerelmet a királyi családban" - mondta Tim Rooke, aki 20 éve fotózza a családot. Hozzáttette: Katalin és Vilmos nem mutatják ki ennyire a szerelmüket, hiszen Vilmos a trón várományosa, nekik sokkal inkább figyelniük kell az ilyesmire.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.