Ha Meghan Markle nevét halljuk, nem épp a rossz fotók jutnak eszünkbe, ám a királyi fotós elárulta, hogy az ő szempontjából mégis nehéz Sussex hercegnéjéről jó képet készíteni. Most elárulta, miért. 

Tim Rooke, a királyi család egy fotósa elárulta, miért nehéz neki és a többi fotográfusnak jó képet készíteni Sussex hercegnéjéről, Meghan Markle-ről. 

Mióta kapcsolata nyilvánosságra került Harry herceggel, divatiokkná vált. Ha valamiben megjelenik, az azonnal trend lesz. Ám mint a fotós - akit Harry herceg csak Rookie-nak hív - elárulta: a divatlapok számára nagyon nehéz képet készíteni a hercegnéről, mert akkor le kellene vágni a karját. 

Sussex hercege és hercegnéje esküvőjük napjánForrás: AFP/Ben Stansall

"Meghan Markle és Harry herceg nagyon szerelmesek, számomra nehéz, hogy külön-külön lekapjam őket, hiszen mindig egymásra néznek és fogják egymás kezét" - mondta a fotós az Independentnek

"Eddig még nem láttam ekkora szerelmet a királyi családban" - mondta Tim Rooke, aki 20 éve fotózza a családot. Hozzáttette: Katalin és Vilmos nem mutatják ki ennyire a szerelmüket, hiszen Vilmos a trón várományosa, nekik sokkal inkább figyelniük kell az ilyesmire.