Cseke Katinka elárulta, bár kapott a sorstól egy erős szexuális kisugárzást, évek óta nincs férfi az életében.

Cseke Katinka a hot! magazinnak vallott arról, hogy számára sokkal fontosabb a belső harmónia, mint a külsőségek. Inkább a mentális fejlődésre próbál koncentrálni.

"Nincs sok káros szenvedélyem. Nem dohányzom, nem szeretem az alkoholt. Nekem a csoki volt a kokainom. Kaptam egy borzasztó erős, szenvedélyes személyiséget, szexuális kisugárzást. Az én feladatom az, hogy a tisztaságot, a becsületet a tehetségemen és a szenvedélyemen keresztül az embereknek valahogy átadjam színésznőként. A magánéletben meg kell tanulnom kinyitnom magamat, egyszerűen odaadó nővé válni. Sokszor hallottam azt férfitól, hogy „Bármit teszek, nem tudlak megszerezni..." vagy azt, hogy „Sosem tudom igazán, hogy mit érzel". Én abban hittem, hogy egy nő akkor izgalmas, ha nem adja oda magát, szinte elérhetetlen, nem nyitja meg a lelkét. Én ilyen voltam, így éltem."

Cseke Katinka régóta egydül élForrás: Life.hu

Kiderült, hogy a színésznőnek jó ideje nincs párja, de, mint mondja, ma már nem is állna szóba azokkal a férfiakkal, akikkel a válása után találkozott. Lánya, Panna idén 17 éves lesz, elvált asszonyként is boldog, nem bánja, hogy most nincs kihez alkalmazkodnia és nem szomorkodik amiatt, ha esetleg úgy alakul, hogy egyedül kell megöregednie.