Hosszú Katinkát plágiummal vádolják rajongói

idézet Iron Lady Hosszú Katinka plágium Muhammad Ali
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Plágiummal vádolják követői Hosszú Katinkát. Úgy vélik, az Iron Lady lekoppintotta Muhammad Ali híres mondását.

Ha az álmaid nem ijesztőek, nem álmodsz elég nagyot!" – írta Hosszú Katinka saját idézetként a közösségi oldalához egy szexi fotó kíséretében. Sokak tetszését elnyerte bejegyzésével, ugyanakkor akadtak olyanok, akiknek szemet szúrt, mennyire hasonlít Katinka idézete Muhammad Ali egyik híres mondásához. Többen meg is vádolták, hogy csak lekoppintotta azt.

Ez így egy plágium. Egy rosszul fordított Muhammad Ali idézet, ami igazából így van: "if your dreams don't scare you they aren't big enough" ez így tönkretette a hitelességét az egyébként jó fotónak. Az üzenet klisés lett, aki írta biztos nem érti mit akart üzenni Ali" – írta valaki.

Kísértetiesen hasonlít Muhammad Ali híres mondására. Elhiszem, hogy szeretnél akkora lenni mint ő volt, de akkor valami sajátot találj ki" – így szólt egy másik komment.

Iron Lady (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.