Nick Jonas 2 hónap után eljegyezte a nála 10 évvel idősebb Priyanka Choprát

Forrás: FilmMagic/2017 Jackson Lee/Jackson Lee -
párkacsolat házasság Nick Jonas eljegyzés szerelem Priyanka Chopra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 25 éves énekes, Nick Jonas két hónapnyi együtt járás után eljegyezte barátnőjét, a nála több mint 10 esztendővel idősebb Priyanka Choprát.

Mint arról már a Life.hu is beszámolt, összejött Nick Jonas és a nála több mint 10 évvel idősebb színésznő, Priyanka Chopra. Most úgy tűnik, a párt egyáltalán nem zavarja a korkülönbség és ilyen rövid idő alatt is szintet lépett a kapcsolatuk: a JustJared szerint már el is jegyezték egymást.

A portál úgy tudja, a lánykérés egy étteremben történt, amikor a pár megünnepelte a szép színésznő 36. születésnapját.

Nagyon boldogok együtt. Nick szülei soha nem látták még fiukat ilyennek. Mind nagyon drukkolnak neki. Ez tényleg komoly, ami közöttük van" – nyilatkozta egy bennfentes.

Priyanka Chopra és Nick Jonas hamarosan összeházasodhat Forrás: FilmMagic/2017 Jackson Lee/Jackson Lee
VV Soma elárulta, mire költötte a 36 millió forintos nyereményéthttp://www.life.hu/sztarok/20180727-vv-soma-elarulta-mire-koltotte-a-36-millio-forintos-nyeremenyet.htmlA Való Világ legutóbbi szériáját Soma nyerte, aki 36 millió forintból gazdálkodhatott a show után. Most elárulta, mire költötte nyereményét. TV + Sztárok--Vajna Tímea merész ruhában ment húga esküvőjérehttp://www.life.hu/sztarok/20180727-vajna-temea-meresz-ruhaban-ment-huga-eskuvojere.htmlFérjhez ment Palácsik Lilla, Vajna Tímea húga, a féltő nővér pedig igencsak merész ruhában ment az esküvőre. A mellrésze szinte teljesen átlátszó volt. TV + SztárokOrigoUbrankovics Júliának nem veszi fel a telefont Nagy Ervinhttp://www.life.hu/sztarok/20180727-ubrankovics-julianak-nem-veszi-fel-a-telefont-nagy-ervin.htmlNem hosszabbították meg a szerződést Ubrankovics Júliának, az RTL Klub A Tanár című sorozatának főszereplőnője TV + SztárokOrigoJay-Z és Beyoncé a világ leggazdagabb celebpárjahttp://www.life.hu/sztarok/20180727-jay-z-es-beyonce-a-vilag-leggazdagabb-celebparja.htmlBeyoncé és Jay-Z lehet a világ leggazdagabb celebpárja. TV + SztárokOrigoSir Anthony Hopkins alkoholproblémáiról vallott egyetemistáknakhttp://www.life.hu/sztarok/20180727-sir-anthony-hopkins-alkoholproblemairol-vallott-egyetemistaknak.htmlAz Oscar-díjas színész 500 egyetemista előtt vallott őszintén alkoholproblémáiról és arról, milyen hatással volt ez a korai karrierjére. TV + Sztárok--Erős Antónia végre megmutatta lábait: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180727-eros-antonia-vegre-megmutatta-labait.htmlErős Antóniát Híradósként, komoly arccal szoktuk meg, de néha megláthatjuk a másik oldalát is, minden szempontból: mosolygósan, egész alakos fotón. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.