Terecskei Rita, a Zanzibár énekesnője a koncertezés mellett kutyakozmetikusként dolgozik

Forrás: MTI/Mohai Balázs -
kutya dal Zanzibár Terecskei Rita koncert éneklés kutyakozmetikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Zanzibár énekesnője, Terecskei Rita azt mondja, már nem az a vadóc, aki korábban volt. Egészségügyi problémái megviselték, jelenleg kutyakozmetikusként dolgozik, de a koncertezéssel sem hagyott fel, új dalokon dolgozik.

Csontsoványra fogyott 2015-ben Terecskei Rita, a Zanzibár énekesnője, szüksége volt egy kis időre, amikor a háttérbe húzódhat. "Tizenhat éve diagnosztizáltak nálam pajzsmirigy-túlműködést, és mára eljutottam odáig, hogy semmilyen gyógyszeret nem szedek, nincs rájuk szükségem" - mondta a Best magazinnak az énekesnő.

Amikor lefogyott, sokan azt találgatták, hogy vajon rákos, AIDS-es vagy épp drogos. A pletykák megviselték, ám mára rendbejött, elfogadta magát.

Terecskei Rita elfogadta magát, nyugodtabb lett Forrás: MTI/Mohai Balázs

"Csomó minden történik velem, még ha ez nem is látszik. Állandóan koncertezünk a zenekarral, szabadidőmben pedig festek és külöböző kreatív dolgokat csinálok" - mesélte. Azt is elárulta, hogy 9 évvel ezelőtt kutyakozmetikusnak tanult. "Ez abszolút hobbi, időnként menhelyekre is kijárok. Mindig dicsérnek, mert szeretek pepecselni és száz évig nyírok egy kutyát - maximalista vagyok, egy szőrszál sem állhat ki a többi közül" - mondta Terecskei Rita.

Azt is elárulta, hogy már nem olyan zabolátlan, mint évekkel ezelőtt, sokkal nyugodtabb lett. Új számokon is dolgozik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.