A Zanzibár énekesnője, Terecskei Rita azt mondja, már nem az a vadóc, aki korábban volt. Egészségügyi problémái megviselték, jelenleg kutyakozmetikusként dolgozik, de a koncertezéssel sem hagyott fel, új dalokon dolgozik.

Csontsoványra fogyott 2015-ben Terecskei Rita, a Zanzibár énekesnője, szüksége volt egy kis időre, amikor a háttérbe húzódhat. "Tizenhat éve diagnosztizáltak nálam pajzsmirigy-túlműködést, és mára eljutottam odáig, hogy semmilyen gyógyszeret nem szedek, nincs rájuk szükségem" - mondta a Best magazinnak az énekesnő. 

Amikor lefogyott, sokan azt találgatták, hogy vajon rákos, AIDS-es vagy épp drogos. A pletykák megviselték, ám mára rendbejött, elfogadta magát. 

Terecskei Rita elfogadta magát, nyugodtabb lettForrás: MTI/Mohai Balázs

"Csomó minden történik velem, még ha ez nem is látszik. Állandóan koncertezünk a zenekarral, szabadidőmben pedig festek és külöböző kreatív dolgokat csinálok" - mesélte. Azt is elárulta, hogy 9 évvel ezelőtt kutyakozmetikusnak tanult. "Ez abszolút hobbi, időnként menhelyekre is kijárok. Mindig dicsérnek, mert szeretek pepecselni és száz évig nyírok egy kutyát - maximalista vagyok, egy szőrszál sem állhat ki a többi közül" - mondta Terecskei Rita. 

Azt is elárulta, hogy már nem olyan zabolátlan, mint évekkel ezelőtt, sokkal nyugodtabb lett. Új számokon is dolgozik.