Vajna Tímea merész ruhában ment húga esküvőjére

átlátszó mell ruha Palácsik Tímea Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Férjhez ment Palácsik Lilla, Vajna Tímea húga, a féltő nővér pedig igencsak merész ruhában ment az esküvőre. A mellrésze szinte teljesen átlátszó volt.

Vajna Tímea először nem örült annak, hogy húga, Palácsik Lilla férjhez megy, ám végül elfogadta. Már az esküvőt is megtartották, ahová Tímea férjével, Andy Vajnával érkezett.

Timi Insta-storyjában is megmutatta, hogy milyen ruhában megy a nagy napra. Igencsak merész darabot választott, hiszen a ruhaköletmény mellrésze szinte teljesen átlátszó volt, így látni engedte kebleit. A templomban egy kendőt magára terített, így nem vonta el a figyelmet húgáról.

Vajna Tímea megmutatta kebleit Forrás: Instagram/timeavajna

Ubrankovics Júliának nem veszi fel a telefont Nagy Ervinhttp://www.life.hu/sztarok/20180727-ubrankovics-julianak-nem-veszi-fel-a-telefont-nagy-ervin.htmlNem hosszabbították meg a szerződést Ubrankovics Júliának, az RTL Klub A Tanár című sorozatának főszereplőnője TV + SztárokOrigoJay-Z és Beyoncé a világ leggazdagabb celebpárjahttp://www.life.hu/sztarok/20180727-jay-z-es-beyonce-a-vilag-leggazdagabb-celebparja.htmlBeyoncé és Jay-Z lehet a világ leggazdagabb celebpárja. TV + SztárokOrigoSelena Gomez megdöntötte Beyoncé rekordjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180727-selena-gomez-megdontotte-beyonce-rekordjat-instagram.htmlSelena Gomez rekordot döntött az Instagramon: mindössze 13 perc kellett neki ahhoz, hogy friss fotójával 1 millió lájkot begyűjtsön. Ezzel az eredménnyel Beyoncét utasította maga mögé. TV + Sztárok--Sir Anthony Hopkins alkoholproblémáiról vallott egyetemistáknakhttp://www.life.hu/sztarok/20180727-sir-anthony-hopkins-alkoholproblemairol-vallott-egyetemistaknak.htmlAz Oscar-díjas színész 500 egyetemista előtt vallott őszintén alkoholproblémáiról és arról, milyen hatással volt ez a korai karrierjére. TV + Sztárok--Channing Tatum exe, Jenna Dewan meztelenül mutatta meg testét: fotó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180727-channing-tatum-exe-jenna-dewan-meztelenul-mutatta-meg-testet.htmlChanning Tatum exe teljesen lecsupaszította magát, a színésznő és modell teljesen meztelenül mutatta meg tökéletes testét. TV + SztárokOrigoErős Antónia végre megmutatta lábait: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180727-eros-antonia-vegre-megmutatta-labait.htmlErős Antóniát Híradósként, komoly arccal szoktuk meg, de néha megláthatjuk a másik oldalát is, minden szempontból: mosolygósan, egész alakos fotón. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.