Vajna Timi nem örült húga esküvőjének: nehezen tudta elfogadni

Forrás: Instagram/Vajna Timi -
Vajna Timi esküvő Palácsik Lilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi húga, Lilla a hétvégén mondta ki a boldogító igent, az esküvő miatt azonban egy ideig feszültség volt a testvérek között: Timi nehezen fogadta el, hogy testvére férjhez megy.

Vajna Timi húga a hétvégén ment hozzá szerelméhez, akivel négy évvel ezelőtt ismerkedtek meg. Az esküvő szervezését a fiatalok nem bízták másra, persze Timi véleményét kikérte a testvére, habár eleinte Timi nem volt elragadtatva attól, hogy húga férjhez megy. Az elmúlt hónapok nem is teltek feszültségmentesen a két nővér között.

Vajna Timi nem volt elragadtatva húga esküvőjétől Forrás: Instagram/Vajna Timi

Persze, amikor a testvérem januárban meghallotta, hogy szervezzük a nyári esküvőnket, nagyon meglepődött.

Hot! Magazinnak

Gáspár Laci Lamborghinije körülbelül 100 millióba kerülhttp://www.life.hu/sztarok/20180726-gaspar-laci-lamborghinije-korulbelul-100-millioba-kerul.htmlGáspár Laci hálát adott azért, mert valóra válhatott az álma, vagyis megvehette a Lamborghinijét. Nem is csoda, hogy örül, hiszen körülbelül 100 millió forintba kerül egy ilyen kocsi. TV + SztárokOrigoRossz híreket kapott Czeizel Endre szeretőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180726-rossz-hireket-kapott-czeizel-endre-szeretoje-fougyeszseg.htmlElutasították Czeizel Endre szeretőjének panasztételét, ezért a nőt továbbra is gyanúsítottként kezelik. TV + SztárokFotó: Bielik István - OrigoÍgy él most Utasi Árpi, a Csillag születik győztes mesemondójahttp://www.life.hu/sztarok/20180726-igy-el-most-utasi-arpi-a-csillag-szuletik-gyoztes-mesemondoja.htmlCsaknem tíz éve hódította meg Utasi Árpi a Csillag születik nézőinek és zsűrijének szívét csodálatos meséivel, azóta azonban alig hallani róla. Most kiderül, hogyan él a szerbiai Csantavéren a tehteségkutató győztese. TV + SztárokOrigoFérjhez ment Vajna Timi húga, Palácsik Lillahttp://www.life.hu/sztarok/20180726-ferjhez-ment-vajna-timi-huga-palacsik-lilla.htmlMásfél év jegyben járás után Palácsik Lilla férjhez ment, 24 éves barátjához, Tamáshoz. TV + SztárokOrigoHosszú Katinkát plágiummal vádolják rajongóihttp://www.life.hu/sztarok/20180726-hosszu-katinkat-plagiummal-vadoljak-rajongoi-muhammad-ali.htmlPlágiummal vádolják követői Hosszú Katinkát. Úgy vélik, az Iron Lady lekoppintotta Muhammad Ali híres mondását. TV + Sztárok--Malek Andrea újra Magyarországon: 20 év után tért hazahttp://www.life.hu/sztarok/20180726-malek-andrea-enekesno-ujra-magyarorszagon-20-ev-utan-tert-haza.htmlA Fem3 vendége volt Malek Andrea, aki 20 év után költözött haza Magyarországra. Az énekesnő elmondta, jelenleg pedig egy új albumon dolgoznak. TV + SztárokFotó: Szabó Balázs/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.