A 27 éves Sophie Bridgman elhivatott kukabúvár. Akkor kezdett szupermarketek kukáiban élelmiszer után kutakodni, amikor nagyon nehezen jött ki a pénzéből egyetemistaként. Azóta a kukázás életformájává vált, és olykor annyi kaját talál, hogy mmég jótékonykodásra is jut belőle.

Szupermarketek kukáiból étkezik a 27 éves dél-walesi lány, Sophie Bridgman. És nincsen ezzel egyedül! Külön Whatsapp csoportot hoztak létre a helyi kukázóknak, hogy meg tudják egymással osztani a talált ételt. Sokszor ugyanis olyan sok élelmiszerhez jutnak így, hogy akár egy hétre is elég lehet. Sophie azt nyilatkozta a Metrónak, hogy nehezére esik végignézni, mennyi étel megy pocsékba. Szörnyű számára belegondolni abba, hogy ha ők nem használnák fel a kidobott élelmiszert, akkor ez minden kárba veszne.

Az évek alatt egészen megdöbbentő dolgokba botlott: volt, hogy nagy mennyiségű, jó minőségű húsra több karton fagyira, vagy egy nagy zsák hamyára talált. Ilyenkor még jótékonykodára is jut, néha visz be az egyetemre is az élelmiszerből, és van egy kávézó is, ahova rendszeresen visznek ételt.

Sophie-ról és a talált élelmiszerekről itt nézhetsz fotókat.