Rengeteget edzenek a Forma-1-es pilóták, de ha éppen nem autóban ülnek, akkor is el tudják foglalni magukat: ezzel töltik a szabadidejüket. 

A Forma-1-es pilóták idejük nagy részében száguldanak, de a szabad perceiket sem töltik el hasztalanul. A legtöbben akkor is valamilyen sportot űznek, Lewis Hamilton azonban kifejezetten szeret zenélni akkor, ha éppen nem vezet.

Lewis Hamilton szeret énekelniForrás: AFP/Attila Kisbenedek

Jól zongorázik és gitározik, valamint hallhattuk már énekelni is. „Énekes vagyok, és imádom az R'n'B-hangzást egy kis hiphoppal keverve The Weeknd vagy Drake mintájára" – árulta el korábban.

Vele szemben Fernando Alonso inkább a fizikai megerőltetést kedveli, ő ugyanis inkább teker a szabadidejében – írja a Bors.

Fernando Alonso"Forrás: DPA/AFP/usage worldwide, Verwendung weltweit/Gero Breloer "

Kimi Raikkönen pedig nem meglepő módon a téli sportokat űzi szívesen, jégkorongozik vagy jégszánra ül, de el tud szakadni a hidegtől egy kis rali, és persze a kisfia rá tudja venni a focizásra is.

Kimi RäikkönenForrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit/Frankhoermann/Sven Simon

Nico Hülkenberget pedig inkább a labdajátékok vonzzák, azok közül is a teniszt részesíti előnyben. 10 éve kezdett el hobbiszinten játszani, azóta imádja.

Nico HülkenbergForrás: AFP/Andrej Isakovic