Jelentős anyagi kár érte Hajdú Pétert, miután a szombatra virradó éjjel fel akarták gyújtani az éttermét - írja a Blikk.

A lap úgy tudja, hogy a Like Bisztró be van kamerázva, így a rendőrség pontosan tudja, hogy mi is történt aznap éjjel. Az elkövetőt gyorsan el fogják kapni. Hajdú Péter a rendőrség kérésére nem nyilatkozott. A Pest megyei Rendőr-főkapitányság szóvívője annyit mondott, hogy az Érdi Rendőrkapitányság rongálás gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indított nyomozást.

Fel akarták gyújtani Hajdú Péter éttermét, a Like BisztrótForrás: Facebook

Egy névtelenséget kérő informátor elmondta a lapnak, hogy csak a szerencsén múlott, hogy nem lett tragédia a gyújtogatásból:
"Úgy tudom, hogy kristálytisztán látszik a videón az elkövető. Először csak egy autó tűnik fel a felvételen, abból szállt ki egy férfi. Ő ment oda az étteremhez, majd tüzet gyújtott. Amikor úgy látta, hogy elég nagyok a lángok, visszasietett az autóhoz, beült és gyorsan elhajtott. Azt nem tudni, volt-e más is az autóban. A sors keze, hogy szombat hajnalban hatalmas eső volt Törökbálinton, ami gyorsan megfékezte a tüzet, ennek köszönhető, hogy nem lett nagyobb baj. Bár úgy tudom, így is nagyságrendileg 2 millió forint körüli a tulajdonost érő kár."

A helyiek szerint az elmúlt hetekben több szokatlan dolog is történt a könyéken, az emberek aggódnak. Az egyik ház elől egy luxuskatagóriás terepjárót loptak el az egyik éjjel, pedig sokan a nyugalom, a biztonságos miatt költöznek ide.