Jelentős anyagi kár érte Hajdú Pétert: újabb részletek a gyújtogatásról

Like Bisztró gyújtogatás anyagi kár Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jelentős anyagi kár érte Hajdú Pétert, miután a szombatra virradó éjjel fel akarták gyújtani az éttermét - írja a Blikk.

A lap úgy tudja, hogy a Like Bisztró be van kamerázva, így a rendőrség pontosan tudja, hogy mi is történt aznap éjjel. Az elkövetőt gyorsan el fogják kapni. Hajdú Péter a rendőrség kérésére nem nyilatkozott. A Pest megyei Rendőr-főkapitányság szóvívője annyit mondott, hogy az Érdi Rendőrkapitányság rongálás gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indított nyomozást.

Fel akarták gyújtani Hajdú Péter éttermét, a Like Bisztrót Forrás: Facebook

Egy névtelenséget kérő informátor elmondta a lapnak, hogy csak a szerencsén múlott, hogy nem lett tragédia a gyújtogatásból:
"Úgy tudom, hogy kristálytisztán látszik a videón az elkövető. Először csak egy autó tűnik fel a felvételen, abból szállt ki egy férfi. Ő ment oda az étteremhez, majd tüzet gyújtott. Amikor úgy látta, hogy elég nagyok a lángok, visszasietett az autóhoz, beült és gyorsan elhajtott. Azt nem tudni, volt-e más is az autóban. A sors keze, hogy szombat hajnalban hatalmas eső volt Törökbálinton, ami gyorsan megfékezte a tüzet, ennek köszönhető, hogy nem lett nagyobb baj. Bár úgy tudom, így is nagyságrendileg 2 millió forint körüli a tulajdonost érő kár."

A helyiek szerint az elmúlt hetekben több szokatlan dolog is történt a könyéken, az emberek aggódnak. Az egyik ház elől egy luxuskatagóriás terepjárót loptak el az egyik éjjel, pedig sokan a nyugalom, a biztonságos miatt költöznek ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.