Sárkánnyá műttette magát a 23 éves lány, gyerekkori álma vált valóra

műtét Sárkány szemgolyó nyelv plasztikai sebész tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felvágatta a nyelvét, szemgolyóját kékre tetováltatta az a 23 éves lány, akinek gyermekkori álma vált valóra azzal, hogy sárkánnyá változott. Családja és barátai támogatták átalakulását, 10 ezer fontot, azaz több, mint 3 millió forintot költött külsejére. 

Amber Luke mindössze 23 éves, ám már 10 ezer fontot, azaz több, mint 3 millió forintot költött arra, hogy drasztikusan megváltoztassa külsejét. A Metro cikke szerint a lány gyermekkori álma az volt, hogy sárkánnyá változzon.

Nyelvét felvágatta, amelyről úgy nyilatkozott, hogy a fájdalom egy 10-es skálán mindenképpen 10-es volt, de megérte. Testét különleges tetoválások és ékszerek borítják, szemgolyóját is kékre tetováltatta.

"Azt gondoltam magamban, hogy ha most megvakulnék, az édesanyámnak kellene gondoskodnia róalm" - idézte fel szemtetoválásának pillanatait Amber Luke. "Ha elmozdítottam volna a fejem vagy pislogok, amikor a tű a szememnél volt, megvakulhattam volna" - mesélte.

Azt is elmondta, hogy mióta megváltoztatta külsejét, felnőttnek érzi magát, hiszen megtanulta, hogy nem szabad foglalkoznia mások véleményével.

Bras n things delivering the goods #girlswithtattoos #tattooedgirls #brasnthings #cosmeticevolution #greywashtattoo #mandala

Blue Eyes White Dragon (@amber__luke) által megosztott bejegyzés,

@ixiah_thelabel ✨ #girlswithtattoos #tattooedgirls #mandalatattoo #asstattoos

Blue Eyes White Dragon (@amber__luke) által megosztott bejegyzés,

Kiderült, melyik megyében élnek legtovább a magyarokhttp://www.life.hu/news/20180730-kiderult-melyik-megyeben-elnek-legtovabb-a-magyarok.htmlA tavalyi évben hazánkban a nők átlagosan 79 évig éltek, a férfiak esetében 72,4 év volt az átlagéletkor. Most egy új kutatás megyékre bontva határozta meg a várható élettartamokat. Így az is kiderült, melyik megyében élők élhetnek a legtovább. NewsOrigoKutyasétáltatás közben támadta meg Vanessa Ursinit egy férfi: meg akarta erőszakolni (18+)http://www.life.hu/news/20180730-kutyasetaltatas-kozben-tamadta-meg-vanessa-ursinit-egy-ferfi-meg-akarta-eroszakolni.htmlA fiatal nőt reggel támadták meg kutyasétáltatás közben, a férfi fojtogatni kezdte, és letépte a ruháit. Vanessa az életéért küzdött, és sikerrel járt: kiderült, hogy az erőszakoló egy többször elítélt bűnöző. NewsOrigoLelőttek egy emberre támadó jegesmedvét a Spitzbergákonhttp://www.life.hu/news/20180730-lelottek-egy-emberre-tamado-jegesmedvet-a-spitzbergakon.htmlLelőttek egy jegesmedvét, mert az állat megtámadta egy óceánjáró hajó biztonsági őrét a norvégiai Spitzbergákon. NewsOrigoA főpolgármester utasította a főváros cégeit a hőségérzet enyhítésérehttp://www.life.hu/news/20180730-budapest-fopolgarmestere-utasitotta-a-fovaros-cegeit-a-hosegerzet-enyhitesere.htmlTarlós István főpolgármester utasítására a főváros cégei mindent megtesznek azért, hogy enyhítsenek a lakosság hőségérzetén, locsolják az utakat, vizet osztanak, tovább tartanak nyitva a strandok - közölte Szűcs Somlyó Mária, a főpolgármesteri hivatal kommunikációs igazgatója vasárnap az MTI-vel. NewsOrigoHárman haltak meg a 44-es főúton vasárnap este történt balesetbenhttp://www.life.hu/news/20180730-harman-haltak-meg-a-44-es-fouton-vasarnap-este-tortent-balesetben.html Hárman vesztették életüket abban a vasárnap este történt balesetben, amelyben három személyautó ütközött a 44-es főút 22-es kilométerénél Nyárlőrinc közelében - közölte a Bács-Kiskun megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján hétfőn hajnalban. NewsThinkstockKánikulára és felhőszakadásokra számíthatunk július utolsó, augusztus első napjaibanhttp://www.life.hu/news/20180729-kanikulara-es-felhoszakadasokra-szamithatunk-julius-utolso-augusztus-elso-napjaiban-idojaras.htmlOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.