Felvágatta a nyelvét, szemgolyóját kékre tetováltatta az a 23 éves lány, akinek gyermekkori álma vált valóra azzal, hogy sárkánnyá változott. Családja és barátai támogatták átalakulását, 10 ezer fontot, azaz több, mint 3 millió forintot költött külsejére. 

Amber Luke mindössze 23 éves, ám már 10 ezer fontot, azaz több, mint 3 millió forintot költött arra, hogy drasztikusan megváltoztassa külsejét. A Metro cikke szerint a lány gyermekkori álma az volt, hogy sárkánnyá változzon. 

Nyelvét felvágatta, amelyről úgy nyilatkozott, hogy a fájdalom egy 10-es skálán mindenképpen 10-es volt, de megérte. Testét különleges tetoválások és ékszerek borítják, szemgolyóját is kékre tetováltatta. 

"Azt gondoltam magamban, hogy ha most megvakulnék, az édesanyámnak kellene gondoskodnia róalm" - idézte fel szemtetoválásának pillanatait Amber Luke. "Ha elmozdítottam volna a fejem vagy pislogok, amikor a tű a szememnél volt, megvakulhattam volna" - mesélte. 

Azt is elmondta, hogy mióta megváltoztatta külsejét, felnőttnek érzi magát, hiszen megtanulta, hogy nem szabad foglalkoznia mások véleményével. 

Bras n things delivering the goods #girlswithtattoos #tattooedgirls #brasnthings #cosmeticevolution #greywashtattoo #mandala

Blue Eyes White Dragon (@amber__luke) által megosztott bejegyzés,

 

 

 

@ixiah_thelabel ✨ #girlswithtattoos #tattooedgirls #mandalatattoo #asstattoos

Blue Eyes White Dragon (@amber__luke) által megosztott bejegyzés,