Visszatér a TV2-re Tatár Csilla

TV2 tévé Tatár Csilla visszatérés műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erre kevesen számítottak: visszatér a TV2-re Tatár Csilla.

Hamarosan indul a TV2 Csak show és más semmi című műsora, amelynek egyik szereplője Tatár Csilla lesz. A műsorvezető, aki négy évvel ezelőtt mondott fel a csatornánál, a közösségi oldalán egy hosszabb bejegyzést is írt, amelyben kifejti, mennyire izgatott az új feladat miatt.

Először a szülőszobán éreztem azt, hogy bármire képes vagyok, aztán másodjára akkor, amikor idén tavasszal befutottam a célba, életem első félmaratonján. Remélem, ősszel sem hagy el az erőm és a kitartásom. Ez az első olyan felkérés, amire örömmel mondtam igent, nem véletlenül. Imádom ezt a műsorformátumot és nagyon remélem, hogy Ti is szeretni fogjátok! Ez egy igazi komfortzóna átlépés lesz nekem, hiszen eddig a színpadon csak és kizárólag műsort vezettem, a stúdióban és a forgatásokon pedig interjúkat készítettem. Most pedig egy igazi versenyautóval száguldok a cél felé!"

Tatár Csilla hozzátette, nem csak a TV2-n lesz látható, az MTVA-nál is kapott munkát, de erről egyelőre nem árult el részleteket.

Meghalt 46 évesen Brian Christopher Lawler pankrátorhttp://www.life.hu/sztarok/20180730-meghalt-46-evesen-brian-christopher-lawler-pankrator.htmlBrian Christopher Lawler 46 évesen távozott az élők sorából. Az egykor híres pankrátor a kórházban hunyt el, ahová öngyilkossági kísérlete miatt szállították: felakasztotta magát. TV + Sztárok--Gyász: elhunyt Orbán József, a 100 Folk Celsius frontemberehttp://www.life.hu/sztarok/20180730-elhunyt-orban-jozsef-a-100-folk-celsius-frontembere.html75 évesen elhunyt a 100 Folk Celsius frontembere, Orbán József. TV + SztárokOrigoMeghan Markle apjának drogproblémáiról vallott a családhttp://www.life.hu/sztarok/20180730-meghan-markle-apjanak-drogproblemairol-vallott-a-csalad.htmlÚgy tűnik, mindig van új a Markle család háza táján, most éppen az derült ki, hogy Thomas Markle-nek drogproblémái lehetettek akkor, amikor Sussex hercegéje még kislány volt. TV + Sztárok--Jelentős anyagi kár érte Hajdú Pétert: újabb részletek a gyújtogatásrólhttp://www.life.hu/sztarok/20180730-jelentos-anyagi-kar-erte-hajdu-petert-ujabb-reszletek-a-gyujtogatasrol.htmlJelentős anyagi kár érte Hajdú Pétert, miután a szombatra virradó éjjel fel akarták gyújtani az éttermét - írja a Blikk. TV + SztárokOrigoKiderült, ezért mondta le Pitbull a FEZENThttp://www.life.hu/sztarok/20180729-kiderult-ezert-mondta-le-pitbull-a-fezen-fesztivalt.htmlVéget ért a 2018-as FEZEN Fesztivál Székesfehérváron, ahol olyan világsztárok szórakoztatták a koronázási városba látogatókat, mint Prodigy, Dj BoBo, vagy éppen Flo Rida, aki Pitbull sajnálatos lemondása miatt került a fesztivál nagyszínpadára. Az utolsó előtti nap hatalmas vihara ellenére elégedett a főszervező, a Life.hu-nak elmondta, mit gondol az idei rendezvényéről, mint ahogy azt is elárulta, Pitbull miért mondta le a fehérvári fellépését a színpadra lépés előtt egyetlen héttel. TV + Sztárok--Így néznek ki ma a Polgár lányok: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180729-igy-neznek-ki-ma-a-polgar-lanyok-foto.htmlA Polgár lányok világszerte ismertek voltak, de nagyon sokan még ma is pontosan tudják, hogy kik ők, főként a sakkvilágban. Ugyan mindegyikük visszavonult már, eredményeik máig legendásak. Így néznek ki ma. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.