Anne Sofie von Otter operaénekesnő a #MeToo mozgalmat hibáztatja férje haláláért

Forrás: DPA/AFP/Bernd Settnik -
halál öngyilkos Anne Sofie von Otter öngyilkosság metoo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A #MeToo mozgalmat hibáztatja Anne Sofie von Otter operaénekesnő a férje haláláért, aki a zaklatási vádak után otthagyta munkáját, mély depresszióba esett, majd öngyilkosságot követett el.

Anne Sofie von Otter erősen bírálja az egész #MeToo mozgalmat. Az operaénekesnő azért kritizálja hangosan, mert a férjét is megvádolták szexuális zaklatással, aki ezek után öngyilkosságot követett el. Benny Fredriksson 16 éven át volt a stockholmi Kulturhuset Stadsteaternt vezetője, de tavaly megjelentek

az első vádak, melyek szerint egy diktátor volt és eltűrte a szexuális zaklatásokat, és ő is zaklatta kollégáit.

Bár a belső vizsgálat végül nem igazolta a sajtóban megjelenteket, de az írók ragaszkodnak ahhoz, hogy a sztorik relevánsak voltak.

Anne Sofie von Otter operaénekesnő szerint a #MeToo mozgalom miatt halt meg a férje Forrás: DPA/AFP/Bernd Settnik

„Össze lehet törni egy embert" – mondta Anne Sofie von Otter, aki a bulvárújságokat hibáztatja, ahogy azt is, ahogy az emberek gyorsan és meggondolatlanul ítélkeztek.

Benny Fredriksson a vádak megjelenése után nem sokkal otthagyta a munkáját, később pedig mély depresszióba esett, majd öngyilkosságot követett el.

Szerinte a férje valóban kemény főnök volt, de senkit nem zaklatott szexuálisan - mondta a Zeit című lapnak adott interjújában.

Jövő hét elején enyhülhet a hőség http://www.life.hu/news/20180731-jovo-het-elejen-enyhulhet-a-hoseg-idojaras-omsz.htmlJövő hét elején enyhülhet a hőség - írta az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfőn a Facebook-oldalán. Hozzátették, nem is a mostani meleg a rendkívüli, hanem hogy ezen a nyáron eddig még nem volt ilyen forróság Magyarországon.NewsOrigoFokozódik a kánikula, másodfokú hőségriasztást adott ki a tisztifőorvoshttp://www.life.hu/news/20180731-fokozodik-a-kanikula-masodfoku-hosegriasztast-adott-ki-a-tisztifoorvos-idojaras.htmlHőségriasztást adott ki az országos tisztifőorvos - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma. News--Halálra gázoltak egy gyereket Csepelen http://www.life.hu/news/20180731-halalra-gazoltak-egy-gyereket-csepelen-a-baleset-korulmenyeit-vizsgaljak.htmlHalálra gázoltak egy gyereket Csepelen hétfőn - közölte a rendőrség honlapján.NewsOrigoIllegális zsírbontást végzett egy pár Újpestenhttp://www.life.hu/news/20180730-illegalis-zsirbontast-vegzett-egy-par-ujpesten.htmlOrvosi végzettség nélkül hirdetett zsírbontó kezeléseket egy 38 éves nő. Újpesti lakásában 16 gyanútlan áldozatot fogadott, most őt és élettársát kuruzslással vádolják. News--Egy szegedi lakásban bombaként robbant fel egy dinnyehttp://www.life.hu/news/20180730-egy-szegedi-lakasban-bombakent-robbant-fel-egy-dinnye.htmlBombaként robbant fel egy szupermarketben vásárolt dinnye Szegeden. Az egész konyha és a kávéfőző is kapott a piros léből. Most kiderült, miért történhetett meg. News--Tragikus hirtelenséggel elhunyt az olimpiai bajnok sífutó, Vibeke Skofterudhttp://www.life.hu/news/20180730-tragikus-hirtelenseggel-elhunyt-az-olimpiai-bajnok-sifuto-vibeke-skofterud.htmlHoltan találták Vibeke Skofterud olimpiai bajnok sífutót, a norvég versenyző 38 éves volt.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.