Illegális zsírbontást végzett egy pár Újpesten

Forrás: AFP Illusztráció -
kupon rendőrség nyomozás internet kuruzslás zsírbontás illegális vádlott
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Orvosi végzettség nélkül hirdetett zsírbontó kezeléseket egy 38 éves nő. Újpesti lakásában 16 gyanútlan áldozatot fogadott, most őt és élettársát kuruzslással vádolják. 

Az Ügyészség.hu szerint egy 38 éves újpesti nőt interneten hirdetett zsírbontó kezeléseket, melyeket orvosi végzettség nélkül hajtott végre 16 gyanútlan áldoztán.

A nő 2015-től 2017 júniusági végezte a kezeléseket, melyek orvosi szaktudást igényeltek volna, ráadásul a kezeléseket olyan kozmetikai termékek bőr alá fecskendezésével végezte, amelyek előírás szerint csak külsőleg alkalmazhatók. A szolgáltatást interneten hirdette különböző weboldalakon, és kedvezményes kuponnal is lehetett fizetni nála. A főként combon és hason végzett kezelésekért az ügyfelek alkalomszámtól függően 10-70 ezer forintot fizettek.

Bőr alá fecskendezte a hatóanyagot (Képünk illusztráció) Forrás: AFP Illusztráció

A lakásban a nő élettársa fogadta a pácienseket, ő látta el az adminisztratív feladatokat is. A Budapesti IV. és XV. Kerületi Ügyészség a nővel és élettársával – mint bűnsegéddel -szemben kuruzslás vétsége miatt nyújtott be vádiratot az illetékes bíróságra.

Egy szegedi lakásban bombaként robbant fel egy dinnyehttp://www.life.hu/news/20180730-egy-szegedi-lakasban-bombakent-robbant-fel-egy-dinnye.htmlBombaként robbant fel egy szupermarketben vásárolt dinnye Szegeden. Az egész konyha és a kávéfőző is kapott a piros léből. Most kiderült, miért történhetett meg. News--Megoldódhatott a rejtély, hogyan tűnt el Amelia Earharthttp://www.life.hu/news/20180730-megoldodhatott-az-amelia-earhart-rejtely-pilota.htmlA történelem egyik legnagyobb rejtélyét, Amelia Earhart pilóta eltűnését oldhatták most meg a kutatók. NewsOrigoTragikus hirtelenséggel elhunyt az olimpiai bajnok sífutó, Vibeke Skofterudhttp://www.life.hu/news/20180730-tragikus-hirtelenseggel-elhunyt-az-olimpiai-bajnok-sifuto-vibeke-skofterud.htmlHoltan találták Vibeke Skofterud olimpiai bajnok sífutót, a norvég versenyző 38 éves volt.News--Kiderült, melyik megyében élnek legtovább a magyarokhttp://www.life.hu/news/20180730-kiderult-melyik-megyeben-elnek-legtovabb-a-magyarok.htmlA tavalyi évben hazánkban a nők átlagosan 79 évig éltek, a férfiak esetében 72,4 év volt az átlagéletkor. Most egy új kutatás megyékre bontva határozta meg a várható élettartamokat. Így az is kiderült, melyik megyében élők élhetnek a legtovább. NewsOrigoKutyasétáltatás közben támadta meg Vanessa Ursinit egy férfi: meg akarta erőszakolni (18+)http://www.life.hu/news/20180730-kutyasetaltatas-kozben-tamadta-meg-vanessa-ursinit-egy-ferfi-meg-akarta-eroszakolni.htmlA fiatal nőt reggel támadták meg kutyasétáltatás közben, a férfi fojtogatni kezdte, és letépte a ruháit. Vanessa az életéért küzdött, és sikerrel járt: kiderült, hogy az erőszakoló egy többször elítélt bűnöző. NewsOrigoLelőttek egy emberre támadó jegesmedvét a Spitzbergákonhttp://www.life.hu/news/20180730-lelottek-egy-emberre-tamado-jegesmedvet-a-spitzbergakon.htmlLelőttek egy jegesmedvét, mert az állat megtámadta egy óceánjáró hajó biztonsági őrét a norvégiai Spitzbergákon. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.