Hőség várható a hétvégén, érdemes óvatosnak lenni

Forrás: Travelo -
meleg strand naptej időjárás hőség vízpart
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazi kánikula és nyári meleg várható a hétvégén. Érdemes lesz figyelni a veszélyekre, hiszen ismét 30 fok fölött lesz a hőmérséklet.

Érdemes lesz előkészíteni a naptejet és az árnyékba húzódni a hétvégén, hiszen kánikula várható. A Köpönyeg előrejelzése szerint rengeteg napsütésre lehet számítani, csak néhol alakul ki csapadék, a hőmérséklet pedig 30-35 fokra emelkedik majd.

Így, aki a hétvégi strandolás mellett teszi le a voksát, ne tartózkodjon a szabadban délelőtt 11 és délután 3 óra között, alaposan kenje be magát naptejjel és a fejét is óvja a közvetlen napsugárzástól. Figyeljünk a folyadékbevitelre is annak érdekében, hogy felhőtlen legyen a hétvége.

Vigyázzunk a kánikulában! Forrás: Travelo
Ezekről a dolgokról nem illendő beszélni a munkahelyenhttp://www.life.hu/news/20180802-ezekrol-a-dolgokrol-nem-illendo-beszelni-a-munkahelyen.htmlBizony vannak olyan kényes témák, amelyeket nem szabad a munkahelyeden megvitatni a kollégákkal, nem is kevés! Íme, egy lista azokról a dolgokról, amelyeket jobb, ha kerülsz. NewsOrigoHatalmas károkat okozott a viharhttp://www.life.hu/news/20180802-hatalmas-karokat-okozott-a-vihar-tuzoltok.htmlRengeteg feladata akadt tegnap a tűzoltóknak Pest megyében a vihar miatt. News--Felhőszakadás és hőség miatt adtak ki figyelmeztetést márahttp://www.life.hu/news/20180802-felhoszakadas-es-hoseg-miatt-adtak-ki-figyelmeztetest-mara-idojaras.htmlMa ismét elsőfokú figyelmeztetés van érvényben hőség és felhőszakadás miatt. News--Soroksári gyilkosság: DNS azonosíthatja az elkövetőthttp://www.life.hu/news/20180802-soroksari-gyilkossag-dns-azonosithatja-az-elkovetot.htmlVégre megoldódhat a soroksári gyilkosság: DNS-minta segíthet az elkövető megtalálásában. News--Európa déli részén 40-50 fokos kánikula is lehethttp://www.life.hu/news/20180802-europa-deli-reszen-4050-fokos-kanikula-is-lehet.htmlNem csak Magyarország, de egész Európa szenved a forróságtól. Sőt, nálunk még egész jó a helyzet, ahhoz képest, hogy olyan ország is van, ahol 50 fokra lehet számítani. NewsOrigoZápor, zivatar, 30 fok: így alakul a csütörtök időjárásahttp://www.life.hu/news/20180802--zapor-zivatar-30-fok-igy-alakul-a-csutortok-idojarasa-elorejelzes.htmlA szerda éjszakai, csütörtök hajnali zápor kicsit lehűtötte a levegőt, de azoknak, akik nem bírják a kánikulát, rossz hírunk van: ma sem fogunk fázni. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.