Istenes Bence a német X-Faktor producereivel olyan megállapodást kötött, hogy azonnal repülőgépre ülhet, ha Csobot Adélnál megindul a szülés, magára hagyva műsorvezetőtársát, az egykori nyuszilányt, Charlotte Würdiget. 

"A gyerek születésénél jelenleg semmi sem lehet fontosabb, ez azt jelenti, ha épp Németországban forgatok, amikor beindul a szülés. Akkor is azonnal indulok haza a legközelebbi géppel. Szerencsére a műsor készítői is támogatnak abban, hogy ott legyek a szülőszobában" – mesélte el a Borsnak Istenes Bence.

Istenes BenceForrás: Istenes Bence / Instagram

A tévés, ha így alakul, magára hagyja műsorvezetőtársát, Charlotte Würdiget.  A negyvenéves, norvég származású műsorvezetőnő az utóbbi másfél évtizedben olyan sikerműsorokban tűnt fel, mint Popstars című tehetségkutató vagy a Let's Dance című táncosműsor. Példátlan népszerűségét azonban tehetsége mellett erotikus képsorozatainak köszönheti, ugyanis a rapper Sidóval kötött házassága előtt Charlotte Engelhardt néven szerepelt a német Playboy és FHM címlapján is - írja a lap, ahol meg is mutatják a nőt