Pártos Csillát már a költözés sem zavarja: új szerelme mellett ismét boldog, kapcsolatuk pedig fontos fordulóponthoz érkezett. 

Pártos Csillának az elmúlt években sok keserűség jutott, miután férjével elváltak, volt anyósával, Pécsi Ildikóval pedig jogi csatározásba kezdtek. Több egymás ellen folyó ügyük is volt, a két legjelentősebb azonban a Pécsi Ildikó által indított lakáskiürítési per, és a Pártos Csilla által kezdeményezett rokontartás. Előbbit megnyerte a művésznő, ami azt jelenti, hogy Pártos Csillának és fiának ki kell költöznie a budai házból, amelyben eddig éltek, és ami Pécsi Ildikó tulajdonában áll.

Pártos Csilla nagyon boldogFotó: Zih Zsolt/MTVA

Úgy tűnik azonban, hogy Pártos Csilla már nem is bánja, hogy így alakultak a dolgok, ugyanis ez új párjával egy márföldkövet jelent az életükben: eldöntötték, hogy összeköltöznek. „Nagyon boldogok együtt, hamarosan összeköltöznek a párjával egy közösen kiválasztott, új lakásba! Szeretné végre maga mögött hagyni a fájó múltat és végérvényesen lezárni a válást. Új életet kezdett" - mondta a HOT! Magazinnak a jógaoktató barátnője.