Berki Krisztián és Mazsi alig visel valamit legújabb fotójukon

Katona Renáta Mazsi Berki Natasa Zselyke meztelen fürdőruha Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg fotót készített nyaralás közben Berki Krisztián és kedvese, Mazis. Az egyik azonban igazán megosztotta a rajongókat, hiszen ő és Mazsi alig viselnek valamit. Sokan azt találgatták, vajon Berki lánya, Nati is látta-e a jelenetet.

"Megoldottam a címke problémát" - írta Instagram-oldalára feltöltött fotójához Berki Krisztián. Utalt ezzel egy néhány nappal korábban kedvese, Mazsi Renáta oldalán közzétett videóra, melyen meztelen fenekét mutatta meg, a kifittyenő barna színű címke pedig sok követőjének szemet szúrt. Nem beszélve arról, hogy magát a videót is botrányosnak tartották.

A mostani fotó sem aratott osztatlan sikert a rajongók körében, hiszen úgy tűnik, Berki nem visel úszónadrágot a medence partján, Katona Renáta pedig bikinifelsőt. A nyaraláson készült fotók között feltűnik Berki Krisztián lánya, Nati is. A kommentelőkben pedig felmerült, hogy esetleg a kislány is szemtanúja lehetett ennek a jelenetnek.

"Szerintem jó kép, mindent elmond, szeretik egymást. Na, de remélem ezt Natika nem látta."

"És ilyenkor elgondolkozom azon, hogy ezt vajon a Natika csinálta?" - írták a kommentelők.

Megoldottam a címke problémát Szerelem❤️ #amieletunk #berki&berki #berkimazsi #aberki #holiday #turkey

a berki (@berkikrisztian) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.