Megszólalt Demi Lovato a túladagolása után először

Demi Lovato függőség túladagolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demi Lovatót túladagolás miatt szállították kórházba július végén, most üzent mindenkinek, aki aggódott érte. 

Heroin-túladagolás miatt kórházba szállították július végén Demi Lovatót. Az énekesnőnek már korábban is voltak drogproblémái, és most újra fel kell vennie a harcot a függőségével. A sztár Instagram-oldalán keresztül üzente meg rajongóinak és mindenkinek, aki aggódott érte, hogy jól van, és küzdeni fog.

Demi Lovato üzent Forrás: AFP/Angela Weiss

Szeretném megköszönni a családomnak és a csapatomnak, hogy végig mellettem voltak.

Demi Lovato (@ddlovato) által megosztott bejegyzés,

Megviseli Orbán József halála az énekes egykori barátnőjét, Gináthttp://www.life.hu/sztarok/20180806-megviseli-orban-jozsef-halala-az-enekes-egykori-baratnojet-ginat.htmlTeljesen összetört Orbán Józsi halálhírére az énekes egykori barátnője, Gina. TV + Sztárok--Janza Kata elárulta, családja jobban elfogadja 22 évvel fiatalabb szerelmét a szakítás ótahttp://www.life.hu/sztarok/20180806-janza-kata-elarulta-csaladja-jobban-elfogadja-22-evvel-fiatalabb-szerelmet-a-szakitas-ota.htmlJanza Kata szakításuk után újra boldog 22 évvel fiatalabb párja, Pesák Ádám mellett. A színésznő most elárulta, hogyan reagált a család arra, hogy újra összejöttek. TV + SztárokOrigoJohn Lennon gyilkosának felesége tudott arról, mire készül a férje, Mark Chapmanhttp://www.life.hu/sztarok/20180806-john-lennon-gyilkosanak-felesege-tudott-arrol-mire-keszul-a-ferje-mark-chapman.htmlJohn Lennont saját háza előtt gyilkolta meg Mark Chapman. A tettes felesége azóta is várja férjét, és most elárulta, tudott arról, hogy mit tervez Chapman. TV + SztárokAFPÍgy áll most Hosszú Katinka és Shane Tusup válóperehttp://www.life.hu/sztarok/20180806-igy-all-most-hosszu-katinka-es-shane-tusup-valopere.htmlHosszú Katinka júniusban ismét elindította a válási folyamatokat, azon igyekszik, hogy már papíron se legyen köze Tusuphoz. A Blikk úgy tudja, hogy Shane nem lesz jelen a tárgyalóteremben, amikor kimodják házassága végét.TV + SztárokOrigoOláh Ibolyával való találkozásáról posztolt Keresztes Ildikóhttp://www.life.hu/sztarok/20180805-olah-ibolyaval-valo-talalkozasarol-posztolt-keresztes-ildiko-enekesno.htmlA poszt tanúsága szerint a két énekesnő véletlenül futott össze. TV + Sztárok--Elege van II. Erzsébetnek Meghan Markle dívás viselkedésébőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180805-elege-van-ii-erzsebetnek-meghan-markle-divas-viselkedesebol.htmlA hírek szerint már igencsak elege van II. Erzsébet királynőnek Meghan Markle dívás viselkedéséből. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.