Pár év börtönre már felkészült B. László, akit Novozánszki Fanni meggyilkolásával vádolnak, azonban a hír, hogy gyilkossággal vádolják, nagyon megviselte. Összeomlott attól, hogy évtizedeket is a rács mögött tölthet.

Tavaly november vége ót van előzetes letartóztatásban B. László, akit VV Fanni megölésével gyanúsítanak. Az újságokból értesült arról, hogy a VV Fanni-ügyet lezárhatják, mert elengedő bizonyíték gyűlt össze ellene, így akár holttest nélkül is vádat emelhetnek. A Bors B. László családjától tudta meg, hogy a gyanúsított erre a hírre összeomlott, sokkolta, hogy a tizenöt, vagy annál több évet is a rácsok mögött tölthet.

"Kétségbe van esve, hogy még mindig nem hozott eredményt a nyomozás, és hogy egy eszement minősítést akarnak rábizonyítani" - mondta a lapnak egy neve elhallgatását családtag.

B. László összeomlott a börtönbenForrás: Facebook

"Amit László vitathatatlanul elkövetett: egy bódult állapotban lévő nőt elvitt. Tehát, a személyi szabadságától megfosztotta. Egytől öt évig terjedő szabadságvesztést kaphat ezért, de mivel büntetlen előéletű, két-három év börtön a reális. Ebbe természetesen már ő maga is belenyugodott, és jogosnak vélné, ahogy én is" - nyilatkozta a vádlott korábbi ügyvédje és nagybátyja, dr. Brodmann Péter, aki nem tartja elépzelhetetlennek, hogy unokaöccsét tényleg megvádolják gyilkosság elkövetésével.