Úgy tűnik, vége a Neoton Família egykori tagjának, Pál Éva kálváriájának, akinek házára a végrehajtó akarta rátenni a kezét. Egyenesbe jött, a színpadra is szeretne visszatérni. 

A bedőlt svájci frank hitele miatt majdnem a végrehajtóé lett a Neoton Família egykori tagjának, Pál Évának a háza, ám most úgy tűnik, egyenesbe jött. 

A csepeli piac egyik vegyeskereskedésében kapott munkát, a bankkal is sikerült megegyeznie, így megmaradhat a háza. "Az első fizetés nagyon jót tett a lelkemnek. Még úgy is, hogy a felét a hitelintézet kapta" - mondta a Blikknek Pál Éva, aki egykoron szorongásos betegsége miatt lépett ki a zenekarból. Most azonban szeretne visszatérni a színpadra. Néhány évvel ezelőtt már tervezte ugyanezt, ám azok a tagok, akik most a Neoton Família Sztárjai néven koncerteznek, nem nézték jó szemmel a lehetséges konkurenciát. 

Pál Éva élete újra rendbejöhetForrás: TV2

"Lelkileg megviselt a gyűlölködés, aminek célpontjává váltam. Még a Neoton-csoportból is kitiltottak a Facebookon, indoklás nélkül. Tudom, mifelénk rosszindulatú emberekből nincs hiány, de elég volt a viszálykodásból. Ezért a saját nevemen szeretnék újra színpadra lépni. Nem akarom elkiabálni, bízom benne, hogy összejön" - fogalmazott az énekesnő.