Újra koncertezhet a neotonos Pál Éva, tető is lesz a feje fölött

Forrás: TV2 -
koncert végrehajtó bank Pál Éva Neoton Família
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, vége a Neoton Família egykori tagjának, Pál Éva kálváriájának, akinek házára a végrehajtó akarta rátenni a kezét. Egyenesbe jött, a színpadra is szeretne visszatérni. 

A bedőlt svájci frank hitele miatt majdnem a végrehajtóé lett a Neoton Família egykori tagjának, Pál Évának a háza, ám most úgy tűnik, egyenesbe jött.

A csepeli piac egyik vegyeskereskedésében kapott munkát, a bankkal is sikerült megegyeznie, így megmaradhat a háza. "Az első fizetés nagyon jót tett a lelkemnek. Még úgy is, hogy a felét a hitelintézet kapta" - mondta a Blikknek Pál Éva, aki egykoron szorongásos betegsége miatt lépett ki a zenekarból. Most azonban szeretne visszatérni a színpadra. Néhány évvel ezelőtt már tervezte ugyanezt, ám azok a tagok, akik most a Neoton Família Sztárjai néven koncerteznek, nem nézték jó szemmel a lehetséges konkurenciát.

Pál Éva élete újra rendbejöhet Forrás: TV2

"Lelkileg megviselt a gyűlölködés, aminek célpontjává váltam. Még a Neoton-csoportból is kitiltottak a Facebookon, indoklás nélkül. Tudom, mifelénk rosszindulatú emberekből nincs hiány, de elég volt a viszálykodásból. Ezért a saját nevemen szeretnék újra színpadra lépni. Nem akarom elkiabálni, bízom benne, hogy összejön" - fogalmazott az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.