Kabát Péter memóriája nem túl erős, állítja kedvese, amit azzal bizonyított, hogy a csatár 8 év alatt se tudta megjegyezni, hol lakik.

A focista expornós kedvese tette közzé Instagram oldalán, hogy párja, Kabát Péter nem tudja megjegyezni a saját címüket. Hosszú ideig tartott, mire a csatár fejébe verte a pontos lakcímüket, amiért tortával is megjutalmazta őt. 

Tudjátok miért kapott tortát? A héten felhív Peti megkérdezni, hogy mi a lakcímünk, ahol 8 éve lakunk, mert nem tudja. Kikészültem. Azóta napi 3x elmondatom vele, és mára megtanulta, ezért jár a torta!! - írta közösségi oldalára a celebmenyasszony.

Nem túl jó a memóriája, mondhatnám azt is, hogy elég gyenge. Peti a könyvelőjénél volt, és akkor hívott, hogy mi a címünk. Nem túl jó a memóriája, mondhatnám azt is, hogy elég gyenge - mesélte Adrienne a Blikknek.

Most ezzel szívja Adri a véremet. Mindennap háromszor kikérdezi a pontos címünket, de esküszöm, már álmomból felkelve is tudnám. Egyébként nem nyolc, csak hét éve lakunk ott, és nagyon jó a memóriám, csak a születési- és névnapi dátumokban nem vagyok jó. Talán még a saját névnapomat sem tudom. - folytatta Kabát.