Spanyolországi ingatlant kínált fillérekért a szélhámos Kéró Juci

Forrás: AFP/robertharding/Frank Fell/Frank Fell -
hitel ingatlan pénz Spanyolország Bróker Marcsi csalás Kéró Juci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nulla forint önerővel kínált lakáshitelt az a nő, akit "ügyfelei" csak Kéró Jucinak hívnak. Olyanokat csapott be, akik Spanyolországban szerettek volna ingatlant venni, közvetítői díjat csalt ki a károsultaktól.

"Ő lehetne a spanyolországi Bróker Marcsi, úgy verte át az embereket. De mivel ingatlanokban utazik, Kéró Jucinak is hívjuk" - idézte a HVG az egyik károsult szavait, akitől szintén pénzt csalt ki a Kéró Juciként elhíresült csaló. A nő ugyanis azzal kecsegtette "ügyfeleit", hogy Spanyolországban szinte hozzávágják az emberhez a lakáshitelt, a törlesztővel semmi probléma nem lehet, és az igénylőknek nincs szükségük önerőre.

Kéró Juci, azaz B. Judit mindössze közvetítői díjat kért szolgáltatásaiért, amely 500-1500 eurónyi összegnek felelt meg. Ám, miután megkapta az összeget, nyomtalanul eltűnt. A károsultak Facebook-csoportot alapítottak, ahol már több százan vannak.

Kiszolgáltatottak voltak a nyelvtudás és helyismeret nélküli károsultak Forrás: AFP/robertharding/Frank Fell/Frank Fell

"A rendőrség honlapján máig elérhető egy 2014-es bűnügyi közlemény arról, hogy Spanyolországból hozták haza az akkor 47 éves B. Juditot, akit csalás elkövetésével gyanúsítanak. Ennek alapja az volt, hogy "üzleti ajánlattal", spanyolországi anyaotthonok építésére csaltak ki pénzt, a hazahozott nőt előzetes letartóztatásba helyezték" - írja a HVG. Megeresték a Tatabányai Rendőrkapitányságot, akik elmondták hogy az eljárást 2015 márciuásban megszüntették, mivel a nyomozás adatai alapján nem volt megállapítható a bűncselekmény elkövetése.

Időjárás: 37 fok is lehet a hétenhttp://www.life.hu/news/20180807-37-fok-is-lehet-a-heten-idojaras.htmlTovább fokozódik a hőség, a hét harmadik napján már másodfokú figyelmeztetés lép érvénybe a kánikula miatt. NewsOrigoSzülei szerint edzés közben fojtották meg Rózsa György 17 éves birkózóthttp://www.life.hu/news/20180807-szulei-szerint-edzes-kozben-fojtottak-meg-rozsa-gyorgy-17-eves-birkozot.htmlA birkózó edzés közben vesztette életét másfél évvel ezelőtt, de a szülők képtelenek felfogni a tragédiát. Állítják, fiukat edzőtársa fojtotta meg gyakorlás közben. NewsOrigoEgy 23 éves medvével él egy orosz családhttp://www.life.hu/news/20180806-egy-23-eves-medvevel-el-egy-orosz-csalad.htmlA legtöbben kutyát, macskát, díszhalat tartanak otthonukban, ám egy orosz család nem kisebb dologra vállalkozott, mint arra, hogy örökbefogadjon egy medvét. A 23 éves állat teázik és játszik velük. News--Hatalmas mellei miatt nem tud metrózni a londoni Nadia Sofia Nahirhttp://www.life.hu/news/20180806-hatalmas-mellei-miatt-nem-tud-metrozni-a-londoni-nadia-sofia-nahir.htmlHatalmas melleket csináltatott magának a 24 éves Nadia Sofia Nahir, akkorákat, hogy már a metróra sem tud felszállni miattuk, de még nagyobbat akar. News--A CIA aktákból kiderül: a nácik a 2. világháború alatt végezhettek ufó-kísérletekethttp://www.life.hu/news/20180806-a-cia-aktakbol-kiderul-a-nacik-a-2-vilaghaboru-alatt-vegezhettek-ufo-kiserleteket.htmlÁltalában a földönkívüliekkel kapcsolatos hírek az amerikai kontinensről érkeznek, ám most CIA aktákból arra lehet következtetni, hogy már a 2. világháború alatt repülő csészealjjal kísérelteztek a németek. NewsOrigoKipróbálta a szülési fájdalmakat egy skót férfihttp://www.life.hu/news/20180806-kiprobalta-a-szulesi-fajdalmakat-egy-skot-ferfi.htmlA skót származású Joe Gardiner nem akarta elhinni feleségének, hogy a szülési fájdalmak tényleg felérnek azzal, ha egy férfit az intim testrészén találnak megrúgni. Ezért a felesége megmutatta férjének, hogy igenis rosszabb.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.