Elkezdődött a 26. Sziget Feszitvál, a főszervező mesélt a különleges igényekről

Forrás: Getty Images/Ethan Miller -
Sziget Fesztivál Love Revolution öltöző fesztivál lana del rey
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elstartolt a 26. Sziget Fesztivál, ahol az idei mottó: Love Revolution, vagyis a szeretet forradalma. De hogy pontosan mit is jelent ez, valamint az eddig valaha volt legerősebb felhozatal világsztárjai mi mindent kértek az öltözőjükbe, a főszervező, Kádár Tamás elmondta.

Angelina Jolie szerint Brad Pitt nem fizet elég gyerektartásthttp://www.life.hu/sztarok/20180808-angelina-jolie-szerint-brad-pitt-nem-fizet-eleg-gyerektartast-birosag.htmlAngelina Jolie azzal vádolja Brad Pittet, hogy nem fizet elég gyerektartást. TV + Sztárok--Lehet, hogy Meghan Markle II. Erzsébet miatt nem lehet ott az Emmy-díjátadónhttp://www.life.hu/sztarok/20180808-lehet-hogy-meghan-markle-ii-erzsebet-miatt-nem-lehet-ott-az-emmydijatadon.htmlMeghan Markle-t Harry herceggel együtt meghívták az Emmy-díjátadóra, de a hercegné udvariasan visszautasította. Rossz nyelvek szerint II. Erzsébet miatt nem lehet ott. TV + Sztárok--Kulka János betegségéről és mostani állapotáról nyilatkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20180808-kulka-janos-betegsegerol-es-mostani-allapotarol-nyilatkozott.htmlKulka János először nyilatkozott azóta, hogy stroke-ot kapott. Az ATV Egyenes beszéd című műsorában beszélt betegségéről.TV + SztárokOrigo25 milliós tartozása van Szilágyi Istvánéknak: saját filmmel próbálnak kilábalni a bajbólhttp://www.life.hu/sztarok/20180808-25-millios-tartozasa-van-szilagyi-istvaneknak-sajat-filmmel-probalnak-kilabalni-a-bajbol.htmlSzilágyi István és felesége a fiuk által felvett hitel miatt kerültek csapdába, 25 milliós tartozásuk van. Saját film készítésével próbálnak kikerülni a csávából. TV + Sztárok--Hosszú Katinka meglepő nyilatkozata: "valaki hiányzik"http://www.life.hu/sztarok/20180808-hosszu-katinka-meglepo-nyilatkozata.htmlPlusz motivációt jelent Hosszú Katinkának, hogy lecsúszott a dobogóról 100 méter háton kedden, a Glasgow-ban zajló úszó Európa-bajnokságon. TV + SztárokKét férfit szeret egyszerre Pamela Andersonhttp://www.life.hu/sztarok/20180807-ket-ferfit-szeret-egyszerre-pamela-anderson-vallomas.htmlPamela Anderson boldog párkapcsolatban él Adil Rami focistával, ugyanakkor most kiderült, van még valaki, akihez romantikus szálak fűzik. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.