Sziget Fesztivál kézmosó számok kulisszatitok szappan kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Benis Dániel, a Sziget Fesztivál technikai igazgatója érdekes számadatokba avatja be a Life.hu olvasóit, így megtudhatjuk többek közt azt, hányan dolgoznak a fesztiválon, milyen, eddig még sosem látott higiéniai fejlődésen esett át a Sziget, de azt is elárulta a technikai vezető, hogy mire képes a Szigetre telepített kórház.

A Teréz körúti robbantás gyanúsítottja nem eszik: P. László mérgezéstől félhttp://www.life.hu/news/20180808-a-terez-koruti-robbantas-gyanusitottja-nem-eszik-p-laszlo-mergezestol-fel.htmlA Teréz körúti robbantással gyanúsított P. László semmit nem hajlandó enni a börtönben: attól fél, hogy megmérgezik. NewsFotó: Mudra László - OrigoKiderült, ki az a férfi, aki le akarta szúrni Pásztor Annáthttp://www.life.hu/news/20180808-kiderult-ki-az-a-ferfi-aki-le-akarta-szurni-pasztor-annat.htmlElőzetesben van Pásztor Anna zaklatója, aki késsel akarta megtámadni az énekesnőt a hétvégi koncertjén. A Bors kiderítette, ki ez a férfi, és miért tette ilyent. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoHőség: első- és másodfokú figyelmeztetéseket adtak kihttp://www.life.hu/news/20180808-hoseg-elso-es-masodfoku-figyelmezteteseket-adtak-ki-idojaras.htmlA tartós hőség miatt az egész országban első- és másodfokú figyelmeztetéseket adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat szerdára. NewsOrigoHétvégén érkeznek érkeznek a Perseidákhttp://www.life.hu/news/20180807-hetvegen-erkeznek-erkeznek-a-perseidak-meteorraj.htmlHamarosan elérkezik az év leginkább várt csillagászati eseménye: hétvégén jönnek a Perseidák. News--Élő Barbie lett a 26 éves üzletasszonyból, elképesztően néz ki (18+)http://www.life.hu/news/20180807-elo-barbie-lett-a-26-eves-uzletasszonybol-elkepesztoen-nez-ki-18.htmlLondoni PR-szakemberből lett a világ egyik leginkább átplasztikázott embere Alicia Amira, aki több ezer fontot költött már sebészi beavatkozásokra. Tudja, háta mögött kinevetik az utcán. News--Spanyolországi ingatlant kínált fillérekért a szélhámos Kéró Jucihttp://www.life.hu/news/20180807-spanyolorszagi-ingatlant-kinalt-fillerekert-a-szelhamos-kero-juci.htmlNulla forint önerővel kínált lakáshitelt az a nő, akit "ügyfelei" csak Kéró Jucinak hívnak. Olyanokat csapott be, akik Spanyolországban szerettek volna ingatlant venni, közvetítői díjat csalt ki a károsultaktól. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.