Luxus Rita megmutatta derekát Photoshop nélkül is

Forrás: Instagram -
Luxus Rita retusálás Photoshop baki Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bevallotta, hogy Photoshopot használt legutóbbi fotójához Luxus Rita, hogy még vékonyabbnak tűnjön.

Mint arról korábban már beszámoltunk, durva Photoshop bakit követett el Luxus Rita. A hibát szinte azonnal kiszúrták a követői és a negatív kommentek miatt most úgy döntött a luxusfeleség, korrigálja, amit lehet: bevallotta tettét és közzétette az eredeti felvételt.

Ez alapján kiderült, dereka korántsem annyira vékony és a térdén lévő ráncokat is eltüntette. Rajongói azért védelmére keltek, megdicsérték tette miatt és még Köllő Babett is biztatta, annyira jól néz ki, hogy felesleges a retus.

Van még mit tanulnom. Mutatom ez előtte-utána képet. Csak egy picit szerettem volna csalni a derekamból. Nem jutottam el mostanában az edzőterembe. De ezen sincs mit szégyellni. Legyen szép napotok!" – írta a képhez, amit ide kattintva nézhetsz meg!

Néha a luxusfeleségek is csalnak egy kicsit Forrás: Instagram
Kulka János betegségéről és mostani állapotáról nyilatkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20180808-kulka-janos-betegsegerol-es-mostani-allapotarol-nyilatkozott.htmlKulka János először nyilatkozott azóta, hogy stroke-ot kapott. Az ATV Egyenes beszéd című műsorában beszélt betegségéről.TV + SztárokOrigo25 milliós tartozása van Szilágyi Istvánéknak: saját filmmel próbálnak kilábalni a bajbólhttp://www.life.hu/sztarok/20180808-25-millios-tartozasa-van-szilagyi-istvaneknak-sajat-filmmel-probalnak-kilabalni-a-bajbol.htmlSzilágyi István és felesége a fiuk által felvett hitel miatt kerültek csapdába, 25 milliós tartozásuk van. Saját film készítésével próbálnak kikerülni a csávából. TV + Sztárok--Köllő Babett a Csak show és más semmi kihívásairól mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20180807-kollo-babett-a-csak-show-es-mas-semmi-kihivasairol-meselt.htmlVárhatóan merész mutatványokkal rukkol majd elő a Csak show és más semmi színpadán Köllő Babett, aki úgy gondolja, most meg tudja mutatni, mit tud szakmailag. TV + SztárokOrigoKét férfit szeret egyszerre Pamela Andersonhttp://www.life.hu/sztarok/20180807-ket-ferfit-szeret-egyszerre-pamela-anderson-vallomas.htmlPamela Anderson boldog párkapcsolatban él Adil Rami focistával, ugyanakkor most kiderült, van még valaki, akihez romantikus szálak fűzik. TV + Sztárok--El kellett halasztani Völgyi Zsuzsi szüléséthttp://www.life.hu/sztarok/20180807-el-kellett-halasztani-volgyi-zsuzsi-szuleset-programozott-csaszarmetszes.htmlSzüléséről mesélt Völgyi Zsuzsi: kiderült, hogy a programozott császármetszését el kellett halasztani sürgős műtétek miatt. TV + Sztárok--Varga Viktor elárulta, van-e barátnőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180807-varga-viktor-elarulta-van-e-baratnoje.htmlVarga Viktor eddig nem nyilatkozott magánéletéről, de most megtette. Elárulta, van-e barátnője. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.