Megszólalt Weisz Fanni nagyapja: bár kapott meghívót az esküvőre, nem megy el a ceremóniára. Szerinte unokája nincs biztonságban párja mellett.

Tovább bonyolódik a Weisz Fanni-ügy: mint ismertes, a csinos modell hamarosan férjhez megy kedveséhez, Péterhez. Az ifjú vőlegényt azonban nem szívleli a család. Fanni emiatt már szóba sem áll édesanyjával és most úgy tűnik, a nagyapával sem sokkal jobb a kapcsolata. Bár őt meghívták az esküvőre, a férfi nem fog elmenni.

Fanninak elmondtam, hogy nagyon boldog lennék, ha egy olyan emberrel kötné össze az életét, aki hozzá való. Én azonban féltem az unokámat a vőlegényétől és annak családjától, nem hiszem, hogy ennek a férfinak az oldalán biztonságban lehet. Majd megszakadt a szívem, de elutasítottam a meghívást azzal, hogy ha az édesanyjának (aki a lányom), a bátyjának és az unokatestvéreinek nincs helyük az esküvőjén, akkor nekünk sincs. Gondolom, a meghívót azért kaptuk, hogy a párja elmondhassa, ők meghívták a nagyszülőket, és lám, nem jönnek el" – írta a Lokálnak írt levelében Fanni nagyapja, aki hozzátette, nagyon szeretik unokájukat és bármikor meglátogathatja őket. „Ezúton szeretném Fannikámnak üzenni, hogy nagyon szeretjük, bármikor jöhet, az ajtónk nyitva áll előtte. Soha ne felejtsd el, kislányom, hogy amit eddig elértél, azt édesanyádnak és a családodnak köszönheted!"

Weisz Fanni családja nem megy el az esküvőreForrás: Facebook/Weisz Fanni