Különös fényvillanásokat észleltek az égen, földönkívülieket sejtenek

UFO villanás jelenség földönkívüli paranormális jelenség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különös égi jelenségekre lett figyelmet valaki Észak-Karolinában. Azt mondja, hogy szerinte sem villámokhoz, sem pedig tűzijátékhoz nem kapcsoldóhatnak a villanások, kizárólag földönkívüliekhez. 

Rövid ideig láthatóak és furcsa alakjuk van azoknak az égi jelenségeknek, amelyeket mostanában egyre többen észlelnek az USA területén.

A Napiufo.hu cikke szerint MrMB333 nevű YouTube felhasználó Észak-Karolinában videóra is vette a szokatlan villanásokat, melyekről azt állítja, hogy sem villámoskhoz, sem pedig tűzijátékhoz nem lehet kapcsolni őket.

Állítólag meteoritokkal sem lehet magyarázni, hiszen azok általában mozognak, míg ez a narancssárga villanás egy helyben állt. A kommentelők között pedig többen voltak, akik már szintén látták ezt Virginiában, Tennessee-ben és Floridában is.

Így vészeli át a hőhullámot Európa: fotókhttp://www.life.hu/news/20180809-igy-veszeli-at-a-hohullamot-europa.htmlNem csak idehaza van meleg, Európa többi országában is kijutott a jóból, van, ahol még ennél is nagyobb a hőség. News--Hosszú Katinka Európa-bajnok lett 200 méter vegyesenhttp://www.life.hu/news/20180809-hosszu-katinka-europa-bajnok-lett-200-meter-vegyesen.htmlHosszú Katinka óriási hajrával szerezte meg az Európa-bajnoki címet 200 méter vegyesen a glasgow-i úszó-Eb-n. News--Barlangban tartott 15 évig egy fiatal lányt a helyi sámánhttp://www.life.hu/news/20180808-barlangban-tartott-15-evig-egy-fiatal-lanyt-a-helyi-saman.htmlEgy indonéziai sámán 15 évig tartott fogva egy lányt egy barlangban. Most megtalálták, a férfit akár 15 évet is kaphat tettéért. NewsOrigoIdőjárás: szombatra pár fokot visszaesik a hőmérséklethttp://www.life.hu/news/20180808-idojaras-szombatra-par-fokot-visszaesik-a-homerseklet.htmlJó hír azoknak, akiknek már elegük van a kánikulából: az időjárási előrejelzések szerint szombatra érkezhet pár fokos enyhülés. News--Ezekkel a trükkökkel jobban alhatsz a hőségbenhttp://www.life.hu/news/20180808-ezekkel-a-trukkokkel-jobban-alhatsz-a-hosegben.htmlNehezen jön álom annak szemére, akinek nincs légkondi a lakásában, a ventilátor pedig zavarja az alvásban. Ám vannak olyan apró trükkök, melyekkel a kánikulában is kialhatjuk magunkat. NewsSzamár-zebra szerelemgyerek születetthttp://www.life.hu/news/20180808-szamar-zebra-szerelemgyerek-szuletett.htmlSzamár-zebra szerelemgyerek született a Magyar Nemzeti Cirkuszban. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.