Ezekkel a trükkökkel jobban alhatsz a hőségben

Forrás: Thinkstock -
rizs trükk meleg zokni párna kánikula hőség palack
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehezen jön álom annak szemére, akinek nincs légkondi a lakásában, a ventilátor pedig zavarja az alvásban. Ám vannak olyan apró trükkök, melyekkel a kánikulában is kialhatjuk magunkat. 

Rengeteg trükköt bevethetünk a kánikulában azért, hogy egy kis enyhülést találjunk, ám valljuk be, aki légkondicionáló nélküli lakásban lakik, nehezen alszik el éjszakánként. Ám a The Sun most összeszedett néhány trükköt, mellyel elviselhetőbb lesz a hőség, amikor leszáll az éj.

1. Párnahuzatot a hűtőbe

Mielőtt lefeküdnél, tedd be a párnahuzatod a hűtőbe vagy a fagyasztóba, majd húzd fel a párnára. A hideg párna segít majd az elalvásban.

A hőségben is lehet jól aludni Forrás: Thinkstock

2. Vizespalackot az ágyba

Nemcsak télen jó a vizespalack az ágyban, hanem nyáron is. A különbség csak annyi, hogy most hideg vizet kell beletenni.

3. Rizses zokni

A vizespalackhoz hasonlóan működik, a hűtott rizzsel töltött zokni is. Töltsünk meg egy zoknit rizzsel, tegyük a hűtőbe, majd az ágyba!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.