L.L. Junior a tévékamerák előtt vallott őszintén hűtlenségről, féltékenységről és mostani párkapcsolatáról.

L.L. Junior, aki egy ideje újra együtt van szerelmével, Körtvélyessy Kingával, Joshi Bharat műsorában vallott arról, hogy a féltékenység korábban is jelen volt párkapcsolatában.

Nagyon szenvedélyes ez a kapcsolat, az biztos. Megéltük a mennyországot és a poklot is, óriási hullámokkal járt és benne volt a féltékenység. Kölcsönös volt... Én, ha szeretek valakit, akkor félek, hogy elég jó vagyok-e, nem talál-e jobbat... Az énképemet kell tisztázni, hogy én menyire fogadom el magad, mennyire vagyok biztos ebben a kapcsolatban" – árulta el az énekes, majd hozzátette, régebben sokkal nagyobb problémát okozott kapcsolataiban a féltékenység. „Én voltam betegesen féltékeny. Voltam lelki terrorista fiatalkoromban. Mindenre féltékeny voltam... Önző voltam."

L.L. Junior beszélt arról is, hogy régebben többször is hűtlen volt. Mostani kapcsolata azonban egészen más, eldöntötte, most nem fogja megcsalni kedvesét.

A hűség egy döntés. Én úgy döntöttem, négy és fél éve, hogy most hőséges leszek. Az egész életemben annyi egyéjszakás, egyéves, kétéves kapcsolatom volt... Egyik sem hozta azt az örömöt, amit most tapasztalok. Pontosan tudom, hogy milyen értékekkel kell rendelkeznie annak, aki a társam lesz. És ő ilyen, a mostani társam."