L.L. Junior újra összejött menyaszonnyával, Körtvélyessy Kingával

Forrás: Facebook -
Körtvélyessy Kinga Szerelme L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Összeszámolni sem tudjuk már, hogy L.L. Junior és szerelme, Körtvélyessy Kinga hányszor szakítottak és jöttek össze újra, de most úgy tűnik, ismét szent a béke.

L.L. Junior és kedvese, Körtvélyessy Kinga nagyon hamar eljegyezték egymást, de a lángoló érzelmek és a szenvedély sok veszekedést okozott. Többször is szakítottak egymással, ám úgy tűnik, most ismét összejöttek.

Junior és szerelme újra együtt vannak Forrás: Facebook

Kinga végig viselte a gyűrűt, amivel megkértem a kezét, és most is büszkén mutatja, hogy rajta van.

Blikknek"Hála a jóistennek, nagyon sokat járok fellépni, szinte nincs is szabad hétvégém egészen az év végéig. Hálás vagyok ezért, nem akarok panaszkodni, de így nyilván nem jut annyi időnk egymásra, mint szeretnénk. Egész nap külön vagyunk, csak esténként tudunk együtt lenni, főként a munkára koncentrálunk. Ezért is döntöttük el, hogy januárban elmegyünk majd kettesben vakációzni"

Megkérte barátnője kezét Curtis: fotón a nagy pillanathttp://www.life.hu/sztarok/20180803-megkerte-baratnoje-kezet-curtis-foton-a-nagy-pillanat.htmlÖrömhírt jelentett be Curtis: eljegyezte barátnőjét, Krisztit. A lánykérés pillanatáról fotót is posztolt közösségi oldalára.TV + Sztárok--Hernádi Judit minden augusztusban depesszióba esikhttp://www.life.hu/sztarok/20180802-hernadi-judit-minden-augusztusban-depesszioba-esik.htmlMég édesanyja hívta fel rá Hernádi Judit színésznő figyelmét, hogy minden augusztusban letargiába esik. Ám azt mondja, hogy egyébként is nehezére esik az öröm kimutatása. TV + Sztárok--Így néz ki Pártos Csilla új párja: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180802-igy-nez-ki-partos-csilla-uj-parja.htmlPártos Csilla válása után sokáig volt egyedül, de végre rátalált a szerelem, és most először közös képet is láthatunk róluk. TV + SztárokOrigoVastag Csaba egy vicces fotóval cáfolta eljegyzésének híréthttp://www.life.hu/sztarok/20180802-vastag-csaba-vicces-fotoval-cafolta-eljegyzesenek-hiret.htmlVastag Csaba egy vicces bejegyzéssel cáfolja eljegyzését Görgényi Fruzsinával. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoNaomi Campbell egy fotóval árulta el: nem terheshttp://www.life.hu/sztarok/20180802-naomi-campbell-egy-fotoval-arulta-el-nem-terhes.htmlA korábbi hírekkel ellentétben mégsem vár gyermeket Naomi Campbell. TV + Sztárok--Így él most Jakupcsek Gabriellahttp://www.life.hu/sztarok/20180802-igy-el-most-jakupcsek-gabriella-konyviras.htmlJakupcsek Gabriella a tévékamerák előtt mesélt arról, mivel tölti az idejét most, hogy már nincs képernyőn. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.