Nagy döntést hozott Bódi Sylvi, melyet Instagram-oldalán osztott meg követőivel. Egy időre eltűnik a nyilvánosság elől, nem akarja, hogy élete minden pillanata látható legyen. 

"A gépen eldöntöttem, hogy most egy kicsit "eltűnök". Érlelődött ez a gondolat már bennem egy ideje... Értsd ezt úgy, hogy kevesebbet fogok jelen lenni a közösségi médiás fórumaimon. Miért teszem ezt? Mert ez nekem jó. Mert nem akarom, hogy az életem minden pillanata a nyilvánosság számára látható legyen, mint egy nagy könyv, amiben ide-oda lehet lapozni. Túl sokat éltem én már "kifelé"... Szeretnék most egy kicsit "befelé" is" - írta közösségi oldalára feltöltött fotójához Bódi Sylvi, aki London felé vette az irányt. 

Hozzátette, ha van mondandója jelentkezik, de most egy olyan tevékenységbe kezd, melyhez szüksége van egy kis magányra és elvonulásra. 

"Egyébként megvan a véleményem a közösségi médiáról, talán egyszer majd megfogalmazom ezt is" - zárta bejegyzésést a modell. 

Ez a fotó még a londoni gépen készült. Látszik a fejemen, hogy nem vagyok túl relaxált állapotban... Persze tudtam, hogy minden rendben lesz, a szállító cég is kedves és profi volt, de akkor is aggódtam Simbaért. Furcsa volt belegondolni, hogy Ö ott alattam utazik...A lényeg, hogy minden rendben ment. Viszont akkor ott a gépen eldöntöttem, hogy most egy kicsit “eltünök”. Érlelödött ez a gondolat már bennem egy ideje... Értsd ezt úgy, hogy kevesebbet fogok jelen lenni a közösségi médiás fórumaimon. Miért teszem ezt? Mert ez nekem jó. Mert nem akarom, hogy az életem minden pillanata a nyilvánosság számára látható legyen, mint egy nagy könyv, amiben ide-oda lehet lapozni. Túl sokat éltem én már “kifelé”... Szeretnék most egy kicsit “befelé” is. Egyébként is most egy olyan tevékenységet tervezek elkezdeni, amely elvonulást és magányt igényel, szóval most ne számítsatok tölem napi posztokra. Lehet hetiekre sem. Majd meglátom. Ha úgy érzem, hogy van mondandóm vagy szeretnék megmutatni valamit, akkor nem fogom magam visszafogni.☺️Egyébként megvan a véleményem a közösségi médiáról, talán egyszer majd megfogalmazom ezt is. Szóval sziasztok! This picture was taken on the plane to London. You can tell by the look of my face that I wasn’t so relaxed... Even though I knew that everything was going to be alright-the cargo company was professional-I was still worried for Simba. It was strange to travel like this, knowing that he is somewhere down there in the bottom of the plane. All went well. On the plane I decided I'll kind of “disappear” for a while. I was already planning this for a while... It means that I’ll spend less time on my social media platforms. Why do I do this? Because it’s good for me. I don’t want every moment of my private life to be public, like it was an open book. I lived like that for too long...Now it’s time to keep more things for myself and live for the inside not for the outside. Not sure how long this will last, but don’t expect daily posts from me. I’ll post when I feel like, when I have something to say or show. I have my opinion about social media in general. Maybe one day I will write it down. Anways, see you guys when I see you.

Sylvi Bódi (@sylvibodi) által megosztott bejegyzés,