Bódi Sylvi úgy döntött, hogy egy időre eltűnik a nyilvánosság elől

magány Bódi Sylvi nyilvánosság London közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy döntést hozott Bódi Sylvi, melyet Instagram-oldalán osztott meg követőivel. Egy időre eltűnik a nyilvánosság elől, nem akarja, hogy élete minden pillanata látható legyen. 

"A gépen eldöntöttem, hogy most egy kicsit "eltűnök". Érlelődött ez a gondolat már bennem egy ideje... Értsd ezt úgy, hogy kevesebbet fogok jelen lenni a közösségi médiás fórumaimon. Miért teszem ezt? Mert ez nekem jó. Mert nem akarom, hogy az életem minden pillanata a nyilvánosság számára látható legyen, mint egy nagy könyv, amiben ide-oda lehet lapozni. Túl sokat éltem én már "kifelé"... Szeretnék most egy kicsit "befelé" is" - írta közösségi oldalára feltöltött fotójához Bódi Sylvi, aki London felé vette az irányt.

Hozzátette, ha van mondandója jelentkezik, de most egy olyan tevékenységbe kezd, melyhez szüksége van egy kis magányra és elvonulásra.

"Egyébként megvan a véleményem a közösségi médiáról, talán egyszer majd megfogalmazom ezt is" - zárta bejegyzésést a modell.

Ez a fotó még a londoni gépen készült. Látszik a fejemen, hogy nem vagyok túl relaxált állapotban... Persze tudtam, hogy minden rendben lesz, a szállító cég is kedves és profi volt, de akkor is aggódtam Simbaért. Furcsa volt belegondolni, hogy Ö ott alattam utazik...A lényeg, hogy minden rendben ment. Viszont akkor ott a gépen eldöntöttem, hogy most egy kicsit “eltünök”. Érlelödött ez a gondolat már bennem egy ideje... Értsd ezt úgy, hogy kevesebbet fogok jelen lenni a közösségi médiás fórumaimon. Miért teszem ezt? Mert ez nekem jó. Mert nem akarom, hogy az életem minden pillanata a nyilvánosság számára látható legyen, mint egy nagy könyv, amiben ide-oda lehet lapozni. Túl sokat éltem én már “kifelé”... Szeretnék most egy kicsit “befelé” is. Egyébként is most egy olyan tevékenységet tervezek elkezdeni, amely elvonulást és magányt igényel, szóval most ne számítsatok tölem napi posztokra. Lehet hetiekre sem. Majd meglátom. Ha úgy érzem, hogy van mondandóm vagy szeretnék megmutatni valamit, akkor nem fogom magam visszafogni.☺️Egyébként megvan a véleményem a közösségi médiáról, talán egyszer majd megfogalmazom ezt is. Szóval sziasztok! This picture was taken on the plane to London. You can tell by the look of my face that I wasn’t so relaxed... Even though I knew that everything was going to be alright-the cargo company was professional-I was still worried for Simba. It was strange to travel like this, knowing that he is somewhere down there in the bottom of the plane. All went well. On the plane I decided I'll kind of “disappear” for a while. I was already planning this for a while... It means that I’ll spend less time on my social media platforms. Why do I do this? Because it’s good for me. I don’t want every moment of my private life to be public, like it was an open book. I lived like that for too long...Now it’s time to keep more things for myself and live for the inside not for the outside. Not sure how long this will last, but don’t expect daily posts from me. I’ll post when I feel like, when I have something to say or show. I have my opinion about social media in general. Maybe one day I will write it down. Anways, see you guys when I see you.

Sylvi Bódi (@sylvibodi) által megosztott bejegyzés,

Lengyel Tamás, A mi kis falunk szereplője megmutatta átalakulását: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180810-lengyel-tamas-a-mi-kis-falunk-szereploje-megmutatta-atalakulasat-video.htmlJellegzetes haj és bajusz: kemény munka eredménye, mire Lengyel Tamás Bodri Györgyé alakul A mi kis falunk című sorozat kedvéért. Videón mutatta meg, hogyan változtatják át a forgatások előtt. TV + SztárokOrigoMinden koncertjét lemondta Demi Lovatohttp://www.life.hu/sztarok/20180810-minden-koncertjet-lemondta-demi-lovato.htmlDemi Lovato túladagolása után bevonult a rehabra, ezért a hírek szerint lemondta turnéjának fennmaradó állomásait. TV + Sztárok--Sztárok, akikről nem tudtad, hogy sztriptízeltek: Brad Pitt és Lady Gaga is vetkőztekhttp://www.life.hu/sztarok/20180810-sztarok-akikrol-nem-tudta-hogy-sztriptizetek-brad-pitt-es-lady-gaga-is-vetkoztek.htmlA ma már luxusban élő sztárok is voltak egykor nélkülözők, akik igyekeztek minden lehetőséget megragadni, amivel pénzt tudtak keresni. Sokan a sztriptízt választották, hiszen ezzel viszonylag gyorsan lehet nagy összeget keresni. Még Brad Pitt is rákényszerült a vetkőzésre, de Catherine Zeta-Jones is ledobta magáról a textilt egy kis pénzért. TV + Sztárok--Orbán Józsefet az a fiatal barátnője is gyászolja, aki elhagyta őt betegsége alatthttp://www.life.hu/sztarok/20180810-orban-jozsefet-az-a-fiatal-baratnoje-is-gyaszolja-aki-elhagyta-ot-betegsege-alatt.htmlOrbán Józsi július végén távozott az élők sorából hosszan tartó betegség után. Fiatal barátnője is elbúcsúztatta a 100 Folk Celsius frontemberét, pedig a hírek szerint nem volt végig mellette betegsége alatt. TV + SztárokOrigoBikinis fotókat posztolt Erdélyi Mónikahttp://www.life.hu/sztarok/20180810-bikinis-fotokat-posztolt-erdelyi-monika-mollika.htmlErdélyi Mónika fürdőruhás fotót osztott meg magáról és kislányáról a közösségi oldalán. TV + SztárokOrigoKourtney Kardashian melleit összepréseli szűk ruhája: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180810-kourtney-kardashian-melleit-osszepreseli-szuk-ruhaja.htmlKourtney Kardashian szereti kihangsúlyozni alakját, de talán az ennyire szűk ruháktól nem ártana tartózkodni: teljesen összepréselte a melleit. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.