Sussex hercegnéjének apja, Thomas Markle továbbra is sorra adja az interjúkat, legutóbb azt nyilatkozta, hogy legszívesebben meghalna, amiért lánya nem beszél vele. Meghan Markle azonban nem hagyja, hogy apja krokodilkönnyei meghassák.

Továbbra számos is interjút ad Harry herceg feleségének édesapja, Thomas Markle, aki legutóbb azt nyilatkozta, hogy legszívesebben meghalna, amiért lánya nem hajlandó beszélni vele. Attól fél, hogy unokáit sem láthatja majd. 

Sussex hercegnéje nem hisz apjánakForrás: Getty Images

A Mirror szerint egy, a hercegnéhez közelálló bennfentes kifecsegte, hogy Sussex hercegnéjét nem hatják meg a krokodilkönnyek. "Azt mondta, azt az egy dolgot szeretné, hogy az apja ne adjon több nyilatkozatot a sajtónak. Ez az egyetlen születésnapi ajándék, amit tőle szeretne" - mesélte a bennfentes. Hozzátette: a hercegné nem tervezi, hogy újra kapcsolatot létesít az apjával. 

Thomas Markle már többször becsapta lányát, például, amikor eladta a sajtónak azt a beszélgetést, amit Harry herceggel folytatott. "Nem bízhat abban, hogy a kettejük beszélgetése köztük marad" - osztotta meg a lappal a forrás.