Melanie Griffith 61 éves is elképesztő dekoltázst és alakot mutatott

alak párkapcsolat Antonio Banderas dekoltázs szerelem Melanie Griffith
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő, Melanie Griffith már 61 éves, ám most elképesztő fotósorozat készült róla. Arról is mesélt, milyen a viszonya 3 volt férjével. 

Testhez simuló, mélyen dekoltált fekete ruhában fotózták a 61 éves Melanie Griffith színésznőt, aki még mindig bomba formában van.

Az Instyle magazinnak adott interjójában beszélt arról, hogy bár nincs hiány körülötte férfiakból, mégis nyitott arra, hogy egy hosszútávú párkapcsolatban éljen. Sőt arról is mesélt, milyen a kapcsolata volt férjeivel.

"Az összes férjemet - három férjem volt - nagyon szeretem. Nagyon közel állunk egymáshoz" - mondta a színésznő.

Melanie Griffith elképesztő dekoltázst villantott Forrás: Instyle/Robbie Fimmano

Lengyel Tamás, A mi kis falunk szereplője megmutatta átalakulását: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180810-lengyel-tamas-a-mi-kis-falunk-szereploje-megmutatta-atalakulasat-video.htmlJellegzetes haj és bajusz: kemény munka eredménye, mire Lengyel Tamás Bodri Györgyé alakul A mi kis falunk című sorozat kedvéért. Videón mutatta meg, hogyan változtatják át a forgatások előtt. TV + SztárokOrigoMinden koncertjét lemondta Demi Lovatohttp://www.life.hu/sztarok/20180810-minden-koncertjet-lemondta-demi-lovato.htmlDemi Lovato túladagolása után bevonult a rehabra, ezért a hírek szerint lemondta turnéjának fennmaradó állomásait. TV + Sztárok--Sztárok, akikről nem tudtad, hogy sztriptízeltek: Brad Pitt és Lady Gaga is vetkőztekhttp://www.life.hu/sztarok/20180810-sztarok-akikrol-nem-tudta-hogy-sztriptizetek-brad-pitt-es-lady-gaga-is-vetkoztek.htmlA ma már luxusban élő sztárok is voltak egykor nélkülözők, akik igyekeztek minden lehetőséget megragadni, amivel pénzt tudtak keresni. Sokan a sztriptízt választották, hiszen ezzel viszonylag gyorsan lehet nagy összeget keresni. Még Brad Pitt is rákényszerült a vetkőzésre, de Catherine Zeta-Jones is ledobta magáról a textilt egy kis pénzért. TV + Sztárok--Orbán Józsefet az a fiatal barátnője is gyászolja, aki elhagyta őt betegsége alatthttp://www.life.hu/sztarok/20180810-orban-jozsefet-az-a-fiatal-baratnoje-is-gyaszolja-aki-elhagyta-ot-betegsege-alatt.htmlOrbán Józsi július végén távozott az élők sorából hosszan tartó betegség után. Fiatal barátnője is elbúcsúztatta a 100 Folk Celsius frontemberét, pedig a hírek szerint nem volt végig mellette betegsége alatt. TV + SztárokOrigoBikinis fotókat posztolt Erdélyi Mónikahttp://www.life.hu/sztarok/20180810-bikinis-fotokat-posztolt-erdelyi-monika-mollika.htmlErdélyi Mónika fürdőruhás fotót osztott meg magáról és kislányáról a közösségi oldalán. TV + SztárokOrigoKourtney Kardashian melleit összepréseli szűk ruhája: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180810-kourtney-kardashian-melleit-osszepreseli-szuk-ruhaja.htmlKourtney Kardashian szereti kihangsúlyozni alakját, de talán az ennyire szűk ruháktól nem ártana tartózkodni: teljesen összepréselte a melleit. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.