A ma már luxusban élő sztárok is voltak egykor nélkülözők, akik igyekeztek minden lehetőséget megragadni, amivel pénzt tudtak keresni. Sokan a sztriptízt választották, hiszen ezzel viszonylag gyorsan lehet nagy összeget keresni. Még Brad Pitt is rákényszerült a vetkőzésre, de Catherine Zeta-Jones is ledobta magáról a textilt egy kis pénzért.

Chris Pratt

Chris Pratt"Forrás: Getty Images "

A színész azután kezdett el vetkőzni, hogy otthagyta az iskolát, és azért ezt a "foglalkozást" választotta, mert szeretett meztelenkedni. Fiatal, egyedülálló nők szórakoztatásával akart pénzt keresni Chris, de végül nem akadt neki túl sok felkérés. Sajnos arról a kevésről sem készült nyilvános felvétel.

Lady Gaga

Lady GagaForrás: AFP/2016 Getty Images/Christopher Polk

Akkoriban, amikor még senki nem tudta Lady Gagáról, hogy ki is ő, egy bár táncosaként kereste a kenyerét. Egy manhattani klubban adta elő burleszkműsorait. Lady Gaga be is vallotta, hogy volt ilyen időszak az életében, elárulta, sokkal több pénzt keresett, mintha pincérnőként dolgozott volna.

Catherine Zeta-Jones

Catherine Zeta-JonesForrás: AFP/2018 Getty Images/Frederick M. Brown

Ma már Catherine Zeta-Jones egy Oscar-díjas színésznő, és nagyrabecsült anya, de egykor bizony ő sem volt az erkölcsösség mintaképe. Állítólag neki is volt olyan időszak az életében, amikor sztriptízzel keresett pénzt, és azt is lehet tudni, hogy mire: orrműtétre gyűjtött a táncolással és vetkőzéssel.
Amber Rose

Brad Pitt

Forrás: Getty Images

A színész azután kezdett el vetkőzni, hogy otthagyta az iskolát. Fiatal, egyedülálló nők szórakoztatásával akart pénzt keresni Chris, de végül nem akadt neki túl sok felkérés. Sajnos arról a kevésről sem készült nyilvános felvétel.