Így él most Karsai Zita, a Megatánc egykori szereplője

Karsai Zita Megatánc tánc Németország karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Karsai Zita jó ideje Németországban egyengeti karrierjét. Most beszámolt ott elért eredményeiről.

Karsai Zitát a Megatáncban ismerte meg az ország 2006-ban. A csinos táncos immár jó ideje Németországban él, ott egyengeti karrierjét. A Blikknek most elárulta, évek óta egy ismert sztárral, Andrea Berggel dolgozik együtt. Az énekesnő produkcióiban látható, gyakran a tévéképernyőn is feltűnik.

2013 óta dolgozom vele, anno DJ Bobo műsorában látott fellépni a Flashdance-szel, nagyon tetszett neki, így rögtön szerződést ajánlott az ő turnéjába is" – mesélte a táncos, majd hozzátette, emellett is rengeteg elfoglaltsága akad külföldön. „A saját show-mmal is turnézom, szerte Európában fellépek. Rengeteg turnét megcsináltam már. Most egy komoly meghívást kaptam, Bochum városában lesz egy állandó műsorom, ha mindenben megtudunk állapodni. A tervek szerint egy 20 méter széles színpadon lesz a műsorom, hatalmas vízfüggönnyel."

3 év után szakított párjával az RTL Klub műsorvezetője, Gál Petrahttp://www.life.hu/sztarok/20180812-3-ev-utan-szakitott-parjaval-az-rtl-klub-musorvezetoje-gal-petra.htmlNemrég szakított párjával az RTL Klub műsorvezetője, Gál Petra. TV + SztárokOrigoMixernek állt a Szigeten Debreczeni Zitahttp://www.life.hu/sztarok/20180812-mixernek-allt-a-szigeten-debreczeni-zita-modell-fotos.htmlA Sziget Fesztivál egykori szépségkirálynője, Debreczeni Zita mixerkedésre cserélte a fényképezőgépét. A Life.hu-nak elmesélte, hogyan bulizik a fesztiválokon, és milyen a viszonya a rajongóival. TV + SztárokOrigoFérjhez ment Weisz Fannihttp://www.life.hu/sztarok/20180812-ferjhez-ment-weisz-fanni-siket-szepsegkiralyno.htmlKimondta a boldogító igent párjának, Péternek Weisz FanniTV + SztárokOrigoÁtlátszó felsőben hajókázott Tücsihttp://www.life.hu/sztarok/20180811-atlatszo-felsoben-hajokazott-tucsi-a-szigetre.htmlNem mindenkinek jön be az áttetsző mellbimbó. Tücsit különösebben nem zavarja, de van követője, aki tapaszt ajánlgatott neki. Hogy miért? Mutatjuk: TV + SztárokOrigoSchobert Lara melltartószerű topban bulizott a Sziget Fesztiválon: nem tetszett a kommentelőknekhttp://www.life.hu/sztarok/20180811-schobert-lara-melltartoszeru-toppan-bulizott-a-sziget-fesztivalon.htmlA Sziget Fesztivált Schobert Lara sem hagyta ki, de a kommentelőknek nem tetszett, hogy ennyi idősen kiment, és az öltözködését sem találták helyénvalónak. TV + SztárokOrigoBódi Sylvi úgy döntött, hogy egy időre eltűnik a nyilvánosság előlhttp://www.life.hu/sztarok/20180810-bodi-sylvi-ugy-dontott-hogy-egy-idore-eltunik-a-nyilvanossag-elol.htmlNagy döntést hozott Bódi Sylvi, melyet Instagram-oldalán osztott meg követőivel. Egy időre eltűnik a nyilvánosság elől, nem akarja, hogy élete minden pillanata látható legyen. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.