Férjhez ment a hétvégén Weisz Fanni, a ceremóniáról már több részlet is napvilágot látott. Vendégek meséltek az erdei tisztáson tartott szertartásról, amint a modell családja nem vett részt. 

Egybekelt a hétvégén Weisz Fanni és Hajmásy Péter. Köztudott, hogy a modell összeveszett édesanyjával, a család nem vett részt az esküvőn. Ahogy korábban mi is megírtuk, a családnak rossz címet és helyszínt küldtek ki a meghívóban. És bár sokan egyébként sem akartak elmenni, néhányan várakoztak a rossz címen. 

A ceremóniát egy erdei tisztáson tartották, Hajmásy Péter pedig jelnyelven is elmondta fogadalmát. 

"Egy eldugott tisztáson volt a ceremónia, Fanni és Peti a fák közül bukkant elő. A szertartás könnyeket csalt a szemekbe, főleg, amikor Peti jelnyelven „énekelt" választottjának. Fanni az igent hangosan is kimondta, Peti pedig el is jelelte. Sugárzott róluk a boldogság" - mondta a Blikknek az egyik vendég. A vőlegény tanúja a Barcelona magyar kosárlabdázója, Hanga Ádám volt. 

Egy másik vendég azt is elmondta, hogy a Fővám téri Up and Downban tartották a vacsorát. Egy zongorista és egy énekesnő szolgáltatták a zenét. Az étterem falát pedig a párról készült képek díszítették. A lap információi szerint ott volt még az esküvőn például Kárpáti Rebeka és Vujity Tvrtko is.