Meghan Markle régóta vágyott arra, hogy hercegnő legyen

Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo -
királyi család hercegné Meghan Markle hercegnő Katalin hercegné Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Előkerült Meghan Markle négy éve írt blogbejegyzése, amelyből kiderült, nagyon irigyelte Katalin hercegnét, hogy sikerült bekerülnie a királyi családba.

Egyre többen suttognak arról, hogy Meghan Markle már régóta be akarta cserkészni Harry herceget, most pedig úgy tűnik, nem is tévedtek olyan nagyot. A Huffington Postnak valahogyan sikerült előásnia az újdonsült hercegné réges rég letörölt blogját. Ebben négy éve közzétett egy olyan bejegyzést, amelyből kiderült, meglehetősen irigy Katalin hercegnére, hogy bekerülhetett a királyi családba.

A kislányok arról álmodoznak, hogy egyszer hercegnők lesznek. Én She-Ra, az Erő Hercegnője szerettem volna lenni. Úgy tűnik, felnőtt nők is dédelgetik ezt az álmot. Csak nézzétek meg azt a parádét és felhajtást, amit Katalin hercegné körül csapnak!" – idézi a portál Meghan Markle szavait.

Meghan Markle tényleg előre eltervezte, hogy bekerüljön a családba? Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo
Tinikori fotót mutatott a kebelcsoda, Kelly Brookhttp://www.life.hu/sztarok/20180816-tinikori-fotot-mutatott-a-kebelcsoda-kelly-brook.htmlA brit kebelcsoda, Kelly Brook megmutatta, hogy már 18 évesen is igazi bombázó volt. TV + Sztárok--Nászútjáról mesélt Liptai Claudiahttp://www.life.hu/sztarok/20180816-naszutjarol-meselt-liptai-claudia-pataki-adam.htmlLiptai Claudia végre részleteket is elárult a nászútjáról. Férjével, Ádámmal csodás helyeken jártak. TV + Sztárok--Egy bennfentes szerint Shane Tusup megszabadul tetoválásaitólhttp://www.life.hu/sztarok/20180816-egy-bennfentes-szerint-shane-tusup-megszabadul-tetovalasaitol.htmlŐsszel folytatódik Hosszú Katinka és Shane Tusup válópere, ám egy bennfentes szerint Tusup annyira megharagudott feleségére, hogy nem jelenik meg a bíróságon. Sőt, talán az úszónőre emlékeztető tetoválásaitól is megszabadul TV + Sztárok--Sebestyén Balázs idén csak egyetlen műsort vezet a képernyőn, nem bánjahttp://www.life.hu/sztarok/20180816-sebestyen-balazs-iden-csak-egyetlen-musort-vezet-a-kepernyon-nem-banja.htmlCsak egyetlen műsort vezet idén az RTL Klub képernyőjén Sebestyén Balázs. Azt mondja, ezt most nem bánja, most találta meg az egyensúlyt a magánélet, a Rádió1 és a tévézés között. TV + SztárokOrigoVégh Judit, a Jóban Rosszban szereplője megmutatta alakját bikinibenhttp://www.life.hu/sztarok/20180816-vegh-judit-a-joban-rosszban-szereploje-megmutatta-alakjat-bikiniben.htmlÉvek óta alakítja a Jóban Rosszban Dr. Steiner Dóráját Végh Judit, aki most közösségi oldalán megmutatta alakját bikiniben. TV + Sztárok--Elhunyt a várnadós valóságshow-sztár, Lyric McHenryhttp://www.life.hu/sztarok/20180815-elhunyt-a-varnados-valosagshowsztar-lyric-mchenry.htmlFeltehetőleg drogtúladagolásban hunyt el a 26 éves terhes valóságshow-sztár, Lyric McHenry. Az utcán találtak rá New Yorkban, kórházba szállították, de már nem tudták megmenteni az életét. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.