Meztelenre vetkőzött egy nő a Blaha Lujza téren

Forrás: MTI/Balogh Zoltán -
pucér meztelen kapcsolat Blaha Lujza tér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyári kánikulában vetkőzött teljesen pucérra egy nő a budapesti Balha Lujza téren. Ezután a járókelőkkel próbált kapcsolatot létesíteni. 

A Blikk olvasója kapta lencsevégre vasárnap délután 5 óra körül azt a nőt, aki anyaszült meztelenre vetkőzött Budapesten, a Blaha Lujza téren. A nő levette ruháit, majd az arra járó emberekkel próbált kapcsolatot teremteni. Azt nem tudni, hogy milyen természetű kapcsolatról volt szó, mindenesetre több embert megszólított.

A téren kószáló nőről készült fotót ide kattintva nézheted meg.

A nő a Blaha Luja teret választotta a pucér akcióhoz Forrás: MTI/Balogh Zoltán

Így alakul a csütörtök időjárásahttp://www.life.hu/news/20180816-tobb-eso-kevesebb-napsutes-varhato-idojaras.htmlBátran húzz nyári ruhát, de esernyőt sem árt a táskádba tenni. NewsOrigoLezárták a ferihegyi repülőtér 2B terminálját és környékéthttp://www.life.hu/news/20180815-lezartak-a-ferihegyi-repuloter-2b-terminaljat-es-kornyeket.htmlLezárta a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2B terminálját és annak környékét hatósági vizsgálat miatt a katasztrófavédelem - közölte az MTI-vel a Budapest Airport szerda este. NewsOrigoEzek voltak a Sziget Fesztivál legjobb pillanatai: galériahttp://www.life.hu/news/20180815-ezek-voltak-a-sziget-fesztival-legjobb-pillanatai-galeria.htmlBár már véget ért a 2018-as Sziget Fesztivál, érdemes végignézni a program ideje alatt készült fotókat. A legjobbakból válogattunk! NewsOrigoAkkora a szárazság, hogy Esztergomnál eltűnt a Dunahttp://www.life.hu/news/20180815-akkora-a-szarazsag-hogy-esztergomnal-at-lehet-setalni-a-dunan.htmlA 24.hu osztotta meg azt a drónfelvételt, amin jól látszik, hogy az Esztergom melletti szigetet leválasztó, keskeny ágban már alig van víz. NewsOrigoHídomlás Genovában: tovább nőtt a halálos áldozatok számahttp://www.life.hu/news/20180815-hidomlas-genovaban-tovabb-nott-a-halalos-aldozatok-szama.htmlNegyvenkettőre nőtt a genovai hídomlás áldozatainak száma, és többen eltűntek - közölte szerdán Francesco Cozzi genovai főügyész a RAI közszolgálati televízióval.News--A hús megmosása sütés előtt veszélyes szokáshttp://www.life.hu/news/20180815-a-hus-megmosasa-sutes-elott-veszelyes-szokas.htmlA legtöbben sütés vagy főzés előtt megmossák a húst, hogy a szennyeződések és a baktériumok ne kerüljenek az ételbe, ehelyett ott ragadnak a mosogatóban és vígan éldegélnek. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.