Nemrégiben ittas vezetésért kapták el Ambrust Attilát, azaz a Viszkist. Azóta felesége és sofőrje fuvarozza. Azt mondja, szerinte még mindig bűnözőként kezelik őt az emberek. 

Néhány hónappal ezelőtt ittas vezetésért kapcsolták le a Viszkist, azaz Ambrus Attilát. Elvették a jogosítványát, azóta felesége és sofőrje fuvarozza. 

"Amikor rabosítani vittek, 50 oldalnyi dokumentumot toltak elém, hogy írjam alá. De mi köze az ittas vezetésnek ahhoz, hogy én hány bankot raboltam ki? Elismerem, hibáztam, hogy arra a 700 méterre két pálinka után autóba ültem, de az, hogy az egész életemet alá kell írni, és a bíró elé majd odatolják, hogy anno hány évet ültem, az már nekem is sok" - mondta a Borsnak a Viszkis, aki úgy érzi, hogy még mindig bűnözőknét kezelik az emberek. 

Szabadulása óta kerámiákat is készít a ViszkisForrás: MTI/Balogh Zoltán

Állítja: amikor külföldről jön haza, a repülőtéren félreállítják. Szerinte a rendszer alkalmatlan arra, hogy megállapítsák, körözés alatt áll-e vagy sem. Több emberrel kell egyeztetniük, hogy beengedhetik-e az országba. "Amikor az ember folyamatosan ezeket kapja, akkor mindig elgondolkodik, hogy biztos érdemes megjavulni, jó embernek lenni?" - teszi fel a kérdést Ambrus.