Kiderült, anyagi problémákkal küzd Friderikusz Sándor. Egyik ingatlanját már két éve próbálja eladni sikertelenül.

Nemrég megírtuk, hogy egy barátja szerint anyagi gondokkal küzd Friderikusz Sándor. Az egykori tévés befektetéseivel bukott rengeteget, ugyanakkor más jellegű problémái is vannak.

A Ripost azt írja, Friderikusz a tőzsdézés mellet ingatlanokba is befektetett. 1999 óta övé az egykori Fenyő-villa, amit saját ízlése szerint rendezett be. Ettől már két éve szeretne megszabadulni, de nem sikerül neki eladnia.

Friderikusz Sándor anyagi gondokkal küzdForrás: MTI/Földi Imre

A villa néhány szobáját már nem használja, állítólag úgy próbál spórolni, hogy télen nem fűti... Úgy hallottam, nemrég elgondolkodott azon is, hogy eladja a Vörösmarty-téri penthouse lakását, de végül meggondolta magát. Van még egy másik, Váci utcai ingatlana is, de attól érzelmi okokból képtelen megválni, hiszen az édesanyjáé volt" – mondta egy bennfentes.

Friderikusz korábban hatalmas műkincsgyűjteményt halmozott fel, de az utóbbi években az anyagi problémák miatt már több értékes festménytől és dísztárgytól is megvált. A lap információi szerint nem él szegénységben a tévés, de ma már ő is jobban megnézi az árakat, ha étteremben ebédel.